Δεν είπε κανείς πως ένας Δίδυμος είναι εύκολος άνθρωπος. Αν θες σταθερότητα και ρουτίνα, δεν σου κάνει. Αν κάθε μέρα που ξυπνάς θες να ζεις και μια νέα εμπειρία, το soulmate σου θα το βρεις με έναν Δίδυμο.

Ορίστε έξι πράγματα που πρέπει να αποδεχτείς αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο.

Δεν του αρέσει η ρουτίνα

Οι Δίδυμοι συχαίνονται τη ρουτίνα και όσα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε μια σχέση. Η συμβουλή μας; Πέρνα καλά και “παίξει” όποτε χρειάζεται. Βγείτε περίεργα ραντεβού, κάνε του εκπλήξεις που δεν περιμένει και που θα κρατήσουν τη σχέση σας ζωντανή. Θα εκτιμήσει τη σκέψη. Χρειάζεται ποικιλία, αλλαγή και ενθουσιασμό.

Μάθε να ελίσσεσαι

Δεν γίνεται να είσαι απόλυτη ούτε να τον περιορίζεις. Θα φύγει τρέχοντας!

Ένας Δίδυμος εκλογικεύει τα συναισθήματά του

Δεν του αρέσουν τα δράματα. Ό,τι κι αν νιώθει το φιλτράρει λογικά. Αν νιώσει ότι χαλάς τη μαγεία ή ότι είσαι υπερβολικά συναισθηματική, θα σε αφήσει να το διαχειριστείς. Μόνη.

Ζει για την περιπέτεια

Αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό των Διδύμων. Είναι πάντα διασκεδαστικοί και μες στην ενέργεια. Όλοι τους θέλουν γύρω τους. Η περιπέτεια είναι κάτι το πολύ σημαντικό για εκείνους. Θέλουν προκλήσεις που θα τους οδηγήσουν σε διαφορετικούς προορισμούς και εμπειρίες.

Δίνει μεγάλη βάση στην επικοινωνία και τη συζήτηση

Είναι από τη φύση τους περίεργοι οι Δίδυμοι. Θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει. Χρειάζονται επικοινωνία και συζήτηση σε μια σχέση. Πιστεύουν πως αυτό μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα.

Για έναν Δίδυμο, η εμπειρία μετράει σε μια σχέση και όχι η κατάληξη

Πάντα για εκείνους έχει σημασία η διαδρομή και όχι ο τελικός προορισμός. Χρειάζονται κάποιον που να έχει ακριβώς την ίδια προτεραιότητα και φιλοσοφία. Μερικές φορές όμως αυτό που έχουν ανάγκη είναι κάποιος με άποψη, που να εμμένει σε όσα πιστεύει. Αυτό γιατί του αρέσει να του δίνουν νέες προοπτικές και να του μαθαίνουν νέα πράγματα.

Γενικά, οι Δίδυμοι είναι αυθόρμητοι άνθρωποι με δίψα για ζωή και νέες εμπειρίες. Αν έχεις ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου, είσαι τυχερή. Δε θα βαρεθείς ποτέ.

Featured image: Shutterstock