Η περσινή μας αγάπη, ο χάκερ Mr. Robot, επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν στις 12 Ιουλίου με ένα διπλό επεισόδιο-πρεμιέρα για έναν  ακόμη γύρο εναντίον του μεγαλύτερου ομίλου πολυεθνικών, την E Corp. Μια σειρά-ένα τεράστιο σχόλιο για τον ταξικό πόλεμο, την απληστία των εταιρειών, τα κενά στη προστασία της ιδιωτική ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Παρακάτω θα βρεις τους 5 λόγους για να ξεκινήσεις ένα Mr Robot μαραθώνιο του πρώτου κύκλου και να περιμένεις το δεύτερο.

1. Rami Malek

MR. ROBOT -- "br4ve-trave1er.asf" Episode 106 -- Pictured: Rami Malek as Elliot Alderson -- (Photo by: David Giesbrecht/USA Network)

Ο Rami Malek πριν υποδυθεί τον Έλιοτ δεν ήταν γνωστός ηθοποιός. Ο ρόλος του ως κορυφαίος cybersecurity της Allsafe είναι ένας σίφουνας παράνοιας, αγχωδών διαταραχών, κατάθλιψης, εμμονών, εθισμών, μοναξιάς και κοφτερής εξυπνάδας.

2.Christian Slater

MR. ROBOT - "ones-and-zer0es.mpeg" Episode 102 -- Pictured: (l-r) Christian Slater as Mr. Robot, Rami Malek as Elliot -- (Photo: David Giesbrecht/USA Network)

Ο Christian Slater κάνει μια στάση στη πορεία του και βρίσκεται στα τηλεοπτικά πράγματα συμμετέχοντας στο Mr. Robot κερδίζοντας τη Χρυσή Σφαίρα για τη ερμηνεία του στη σειρά.  Όσοι έχουν δει τον πρώτο κύκλο θα ξέρουν ήδη ότι ο ρόλος του Slater ως επικεφαλής της “fsociety” είναι από τα καλύτερα στοιχεία της σειράς.

3. Οι αφηγήσεις

MR. ROBOT -- "m1rr0r1ng.qt" Episode 109 -- Pictured: Rami Malek as Elliot Alderson -- (Photo by: Virginia Sherwood/USA Network)

Λίγο η φωνή του Malek, λίγο η αφήγηση των σκέψεων του που σε βάζουν ακόμα περισσότερο στην ιστορία, το αποτέλεσμα είναι ένα: Θες να ταυτιστείς με πολλά κομμάτια ή να τα σημειώσεις για να μη τα ξεχάσεις.  Δεν αρκεί να δεις τα θολωμένα μάτια του Ελιοτ από τη χρήση ναρκωτικών, πρέπει να μάθεις τι σκέφτεται γιατί με ή χωρίς ναρκωτικά 9 στις 10 φορές είναι καυστικό αλλά εύστοχο. 10 στις 10 θίγει όσα σκέφτεσαι και εσύ με λίγο πιο αντιεξουσιαστικό τρόπο.

4. Ο κόσμος του  gHKG5vQm1jgR

Η Carly Chaikin και η Portia Doubleday είναι οι δύο γυναίκες στη ζωή του Έλιοτ. Η καθεμιά για κάθε διαφορετική πλευρά της tech ζωής του. Της νόμιμης και της παράνομης. Μαζί και ο Martin Wallström, το φιλόδοξο στέλεχος της E Corp και η σατανική Stephanie Corneliussen η σύζυγος του. Όλοι τόσο φανταστικοί που νομίζεις ότι αυτή είναι η πραγματική ζωή τους.

5. Η μουσική της σειράς

7191527G9NNdbi6

Ο συνθέτης Mac Quayle χρησιμοποίησε της εκρήξεις του Έλιοτ για έμπνευση. Επιπλέον θα ακούσεις μουσική από τους Alabama Shakes, Sonic Youth και τους The Pixies -κομμάτια που ίσως ξέρεις και κομμάτια που θα ψάξεις στο shazam στους τίτλους τέλους κάθε επεισοδίου.