Κάποια ζώδια δεν μοιράζονται ποτέ λεπτομέρειες για τη σχέση τους και διατηρούν την ιδιωτική ζωή τους πέρα για πέρα ιδιωτική.

Ωστόσο, άλλα ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν τη χαρά τους μέσα σε τέσσερις τοίχους. Θέλουν να το φωνάξουν, να το διαφημίσουν, δεν μπορούν να συγκρατηθούν λεπτό.

Λέων

Ο Λέων πρόκειται να καυχηθεί για τον σύντροφό του σε κάθε ευκαιρία. Αισθάνονται ότι οι επιτυχία του δικού του ανθρώπου είναι και δική του, παρόλο που είναι ανεξάρτητη, η ζωή αυτών των δύο είναι τόσο αλληλένδετες -όπως βλέπει τα πράγματα ο Λέων. Δεν φοβάται να καυχηθεί επειδή ξέρει ότι κι ο ίδιος αξίζει την ευτυχία – και δεν θέλουν να πάρει μερίδιο, θέλει απλά να το ζήσει μαζί με τον άλλον.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο με εκείνον που θέλουν που είναι δύσκολο να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τη συζήτηση σε ένα εντελώς νέο θέμα, θα βρουν έναν τρόπο να φέρουν το όνομα του συντρόφου τους στο τραπέζι. Μπορεί να αισθάνονται ένοχοι γι ‘αυτό, ειδικά όταν είναι σαφές ότι δεν θα μπορούσες να ενδιαφέρεσαι λιγότερο για τη σχέση τους, αλλά δεν μπορούν να σε βοηθήσουν σ αυτό. Όταν αγαπάνε, αγαπάνε.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως θα μείνει σταθερός μόνο μόλις βρει το πρόσωπο με το οποίο ονειρεύεται να μείνει για πάντα. Αυτό το άτομο θα είναι ο συμπαίκτης του με κάθε έννοια της λέξης, θα είναι ομάδα μαζί. Θα συμπεριλάβει τον σύντροφό του σε όλα όσα κάνει. Ονειρεύεται να ζήσουν όλες τις σε περιπέτειες μαζί. Δουλεύουν μαζί. Διασκεδάζουν μαζί και γελούν μαζί. Αρκετά πολλά από ό, τι κάνουν είναι μαζί, οπότε είναι αδύνατο να μιλήσουν για τη ζωή τους χωρίς να αναφέρουν και τον σύντροφό τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος περίμενε μια ζωή για να βρει αυτό το άτομο, και εφόσον συνέβη δεν θα μείνει κρυφό. Θα απολαύσουν τη σχέση όσο διαρκεί (και ελπίζουμε ότι θα διαρκέσει). Είναι πάντα χαρούμενοι για τις σχέσεις των φίλων τους, οπότε με το ίδιο σκεπτικό δεν πρόκειται να παραμείνουν ήσυχοι όταν κι εκείνοι είναι ευτυχισμένοι. Θέλουν μόνο τους ανθρώπους που τους υποστηρίζουν, τους ενθαρρύνουν και είναι ευτυχείς με τη χαρά τους. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο κάνουν κι ένα ξεκαθάρισμα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι μετρημένοι όσον αφορά τα δικά τους επιτεύγματα, αλλά αγαπούν να καυχιούνται για τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οι Ζυγοί είναι απελπιστικά ρομαντικοί, οπότε θα είναι πολύ χαρούμενοι μόλις βρουν την αγάπη της ζωής τους. Θα θέλουν να φωνάξουν την ευτυχία τους από την ταράτσα του σπιτιού επειδή εκτιμούν και χαίρονται το κάθε δευτερόλεπτο σχέσης. Δεν παίρνουν καμία στιγμή ως δεδομένη.