Παρακάτω θα βρεις τα ζώδια που δύσκολα θα πετύχεις να κλαίνε για έναν πρώην. Ξέρουν πότε να αφήσουν μια κατάσταση και προχωρούν μετά από έναν χωρισμό με ευκολία. Διάβασε ποια είναι τα ζώδια που δεν ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από το concept χωρισμός.

Κριός

Δε χρειάζεται να ανησυχείς για έναν Κριό μετά τον χωρισμό. Θα καταφέρει να τον ξεπεράσει πολύ γρήγορο, μιας και σπάνια βρίσκεις άτομα αυτού του ζωδίου να “κολλάνε” με έναν πρώην. Είναι τόσο παθιασμένο αυτό το ζώδιο που θα βρει νέο έρωτα εξαιρετικά εύκολα, αφού έχει τον τρόπο του να ελκύει τους άλλους. Αν δυσκολευτεί να ξεπεράσει έναν πρώην (πράγμα σπάνιο) θα υπάρχει κάποιος καλός λόγος. Πάντως στα κλασικά πισογυρίσματα μέχρι να έρθει το οριστικό τέλος, λέει όχι. Και είναι κάθετος.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι σταθεροί σε όλους τους τομείς της ζωής τους, αλλά και ψυχικά. Σπάνια παθαίνουν εμμονές, και αν το πάθουν, το άλλο άτομο πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο. Γενικά πάντως, οι Ταύροι ξεπερνούν γρήγορα τους χωρισμούς, αλλά δε μπαίνουν σε νέες σχέσεις τόσο εύκολα. Παίρνουν τον χρόνο τους και προσπαθούν να απολαύσουν τη single ζωή. Το κομμάτι σχέση δεν τους αγχώνει μιας και πιστεύουν στη γοητεία τους και απλά περιμένουν τον σωστό τύπο για να ξαναπροσπαθήσουν για τον έρωτα.

Λέων

Τα Λιοντάρια θα έπρεπε να διδάσκουν αυτοπεποίθηση. Αν χωρίσουν, δε θα το σκεφτούν δεύτερη φορά. Αντιλαμβάνονται πως δεν τους αξίζει να παλεύουν για κάτι που έχει τελειώσει (ή δεν αξίζει) και προχωρούν με χάρη. Πάντα ξέρουν πως ο έρωτας τους περιμένει στην επόμενη γωνία και ανυπομονούν για αυτό. Δύσκολα θα μάθεις ότι ένας Λέων έχει “κολλήσει” με έναν πρώην. Πρακτικά, ενδέχεται και να μην τον ξανασκεφτεί ποτέ στη ζωή του.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει κανένα απολύτως θέμα να προχωρήσει παρακάτω, αν μια σχέση έχει τελειώσει. Είναι σχεδόν σοκαριστικό το πόσο γρήγορα μπαίνει σε μια άλλη ερωτική κατάσταση μετά από έναν χωρισμό. Ο Τοξότης είναι περίεργος για τα πάντα, για τον κόσμο, για τις σχέσεις, για τους ανθρώπους. Δε σπαταλάει χρόνο προσπαθώντας για πρώην, λόγω της δίψας του για ζωή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα πει αντίο πριν καν προλάβει ο άλλος να ολοκληρώσει την πρόταση “θέλω να χωρίσουμε”. Δε θα κοιτάξει πίσω ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό το ζώδιο είναι τόσο ανεξάρτητο που όχι απλά δε θα νιώσει ότι είναι μεγάλο το κόστος του χωρισμού, αλλά θα απολαύσει το singledom ίσως περισσότερο από κάθε άλλο. Όποιος ετοιμάζεται να χωρίσει με έναν Υδροχόο, πρέπει να ξέρει πως κατά πάσα πιθανότητα, δε θα του μιλήσει ποτέ ξανά.

featured image: Thrillist