Λίγο μετά τα 13 σου αρχίζεις και έχεις την  πρώτη επαφή με τα αγόρια. Το πρώτο ραντεβού, το πρώτο φιλί. Και σιγά σιγά καταλαβαίνεις πως αυτό θα γίνεται για όλη σου την ζωή, μάλλον. Ή τουλάχιστον μέχρι να παντρευτείς. Αν υποθέσουμε ότι θα ζήσεις αυτό το happily ever after. Με άλλα λόγια, μέχρι να κατασταλάξεις στο αγόρι (για να μην λέω άντρα και ακούγεται πιο σοβαρό) που σου ταιριάζει. Θα περάσουν λοιπόν, από τον δρόμο σου ένα σωρό τύποι ανδρών και δεν μπορεί να μην έχεις πετύχει από μια φορά τους παρακάτω.

1. Ο έμπειρος

 Αυτός που θα σε κάνει να νιώσεις όπως δεν έχεις ξανανιώσει. Συναισθηματικά και σεξουαλικά. Θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία από εσένα και θα σου δώσει λίγο από τα φώτα του για να συνεχίσεις στον τομέα των σχέσεων ακάθεκτη. Γιατί είναι ο τύπος του άντρα που θα τον κοιτάς στα μάτια και θα λιώνεις. Θα σου μάθει πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζεις και πίστεψέ με θα τον θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου.

εμπειρος

2. Ο player

 Αυτός που θα σε ρίξει χωρίς καν να το καταλάβεις. Και όταν το καταλάβεις θα είναι πλέον αργά. Είναι εκείνος που θα σε χειραγωγεί αλλά κάνοντάς σε να νομίζεις ότι κάνετε ότι θέλεις εσύ. Τακτική που πάντα πιάνει. Και μάλλον μια τακτική που έχει δουλέψει πολύ. Δεν πρέπει να λείπει από κανενός την λίστα ραντεβού γιατί πολύ απλά αν δεν τον γνωρίσεις δεν θα μάθεις ποτέ πως το κάνει όλο αυτό. Όχι βέβαια πως σου εγγυάται κανείς ότι αν το γνωρίσεις θα μάθεις, αλλά κατάλαβες.

 πλειερ

3. Ο κουλτουριάρης

 Αυτός που θα σε πηγαίνει σε εκθέσεις φωτογραφίας και θεατρικές παραστάσεις. Οι ταινίες σινεφίλ είναι η ειδικότητά του, και δεν έχει χάσει ούτε μια ταινία από τις Νύχτες Πρεμιέρας. Πρέπει να τον γνωρίσεις γιατί θα μάθεις πτυχές του χαρακτήρα σου λίγο πιο καλλιτεχνικές και γιατί η όλη φάση θα είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες εμπειρίες σου. Άσε που θα σου μάθει και κανα δυο ψαγμένα μπαράκια στο κέντρο. Win-win.

 κουλτουριαρης

4. Ο ιδεολόγος

 Αυτός που για να σου πει ένα πράγμα θα πει άλλα είκοσι. Θα αναλύσει και το γιατί σήμερα φοράς κόκκινο και σε κάθε σχόλιο για ταινίες ή τραγούδια αυτός θα λέει δέκα. Λατρεύει την ανάλυση επειδή ξέρει αρκετά για το θέμα. Όποιο και αν είναι το θέμα. Θα σε κάνει να δεις την ζωή με άλλο μάτι και να αναρωτηθείς για πράγματα που δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ. Η φάση είναι ανάλυση και σκέψη γενικά.

 BD1234-001

5. Ο πονεμένος

 Αυτός που θα έχει τα ψυχολογικά του και θα είναι ο ορισμός του αντικοινωνικού. Θα κάνεις προσπάθειες να τον “φτιάξεις” νομίζοντας ότι κάτι φταίει, αλλά στην ουσία δεν θα φταίει τίποτα. Είναι απλώς ο τρόπος σκέψης του που τον κάνει έτσι. Σου χρειάζεται γιατί μέσα από αυτή την σχέση θα νιώσεις πιο έντονα μερικά συναισθήματα χαράς και άλλα λύπης. Όλα όμως θα είναι με αυξημένη ευαισθησία.

 πονεμενος

Αν πάλι κορίτσι μου, δεν έχεις πετύχει έναν από τους παραπάνω, κράτα μικρό καλάθι. Σου ‘ρχεται.