Από όλα τα καλοκαιρινά ρούχα τα shorts είναι αυτό που προκαλεί τον μεγαλύτερο φόβο σε όλους μας. Όχι μόνο επειδή η ζέστη στις πόλεις δεν το καθιστά και την καλύτερη επιλογή, αλλά και επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να συνδυαστεί και το αποτέλεσμα να μας θυμίζει εφηβικό outfit. Πώς μπορείς άρα να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις συνθήκες και παράλληλα να φαίνεσαι κομψή;

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες ώστε να σταματήσεις επιτέλους να χρησιμοποιείς τα αγαπημένα σου shorts μόνο στην παραλία.

Δετό πουκάμισο και shorts σε έντονη απόχρωση

Μία έκρηξη χρώματος δεν είναι ποτέ περιττή. Ένα χαλαρό shorts σε έντονη απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα oversized πουκάμισο δεμένο χαλαρά μπροστά.

Με blazer

Ποιος είπε ότι τα shorts δεν ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες; Ένα denim μέχρι το γόνατο με ένα oversized σακάκι και ένα χαλαρό top είναι τόσο κατάλληλο για τη δουλειά σου όσο και για τη βραδινή σου έξοδο.

Κλειστό σακάκι με μπεζ shorts

Αν έχεις αμφιβολίες άρχισε από τα πιο απλά. Οι αποχρώσεις του μπεζ θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη. Προτίμησε ένα λινό μπεζ shorts και ένα πιο ανοιχτό σακάκι που θυμίζει πουκάμισο σε πιο ανοιχτή απόχρωση. Ο συνδυασμός των cream χρωμάτων είναι φέτος από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Το κλασσικό σου T-shirt και σορτσάκι με prints

Επειδή χρειάζεται να έχεις ένα statement σορτσάκι στην ντουλάπα σου, επίλεξε ένα σε φαρδιά γραμμή και με κάποιο έντονο print όπως καρό ή floral. Συνδύασε το με το κλασσικό πουκάμισο σε αυστηρή γραμμή που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου. Έτσι έχεις αμέσως μία κομψή εμφάνιση!

T-Shirt και κοστούμι

Η πιο εύκολη επιλογή είναι ένα κοστούμι από ένα λινό σορτς και ένα ασορτί σακάκι. Συνδυασμένο μάλιστα με ένα χαλαρό T-shirt και ένα bucket hat αποτελεί την πιο μοντέρνα εναλλακτική για το γραφείο.


Φωτογραφίες: whowhatwear