Τώρα που όλοι βλέπουμε για χιλιοστή φορά το Love Actually, κάπως θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από το κλίμα των rom-coms, όσο κι αν μας το επιβάλλει η εποχή. Ανάμεσα, λοιπόν, στις ταινίες που αναμένουμε να δούμε το 2020 βρίσκονται και κάποιες πολύ καλές ταινίες τρόμου. Φέτος ήμασταν αρκετά τυχεροί μιας και είδαμε It: Chapter Two, Midsommar και άλλες ταινίες που δεν μας άφησαν να κοιμηθούμε τα βράδια. Θέλουμε, όμως, να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει και το 2020.

Gretel and Hansel

Ο τίτλος θυμίζει ένα από τα πιο γνωστά παιδικά παραμύθια. Όταν όμως το έγραφαν οι αδερφοί Grimm, δεν είχαν στο μυαλό ακριβώς ένα παραμύθι για πριν τον ύπνο. Οι ίδιοι μάλιστα φημίζονται για τις πιο τρομακτικές ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ. Έτσι κι εδώ, τα δύο αδέρφια, η Gretel και ο Hansel βρίσκονται στο δάσος, παγιδευμένοι από μια κακιά μάγισσα. Τα υπόλοιπα περιμένουμε να τα δούμε

The Invisible Man

Ένα θρίλερ μέσα από το οποίο θα δούμε πάλι την Elizabeth Moss να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Η ίδια στην ταινία είναι παντρεμένη με έναν sociopath -αλλά πανέξυπνο- επιστήμονα ο οποίος της συμπεριφέρεται βίαια. Αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για μια καλύτερη ζωή. Μια μέρα όμως μαθαίνει ότι εκείνος είναι νεκρός. Εκείνη ξέρει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι εκείνος βρήκε τον τρόπο να γίνει απλά αόρατος. Αν νόμιζες ότι στο You είχες δει τα πάντα από stalking, ξανασκέψου το.

Antebellum

Την Janelle Monae την ξέρουμε. Τους παραγωγούς του Get Out και του US, επίσης. Ε, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι κακό από τον συνδυασμό αυτών. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την πλοκή και από το τρέιλερ δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα δούμε. Ξέρουμε μόνο ότι η Monae υποδύεται μια φημισμένη συγγραφέα η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από μια τρομακτική πραγματικότητα πριν να είναι πολύ αργά.

The Lodge

Εν μέσω μιας οικογενειακής απόδρασης, μια γυναίκα μένει μόνη της μαζί με τα δύο παιδιά του αρραβωνιαστικού σας και αποκλείονται εκεί από το χιόνι. Οι τρεις τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα και να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση που δεν είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς. Πάντα φυσικά αγγίζοντας τον τρόμο.

A Quiet Place Part II

Εδώ συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την τροπή που πήρε η ζωή της οικογένειας Abbott. Τώρα εκείνοι θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τον έξω κόσμο. Και σίγουρα εκεί έξω δεν θα υπάρχουν μόνο τα πλάσματα που τους κυνηγούν με βάση τους θορύβους.