Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την έντασή του. Είναι εξαιρετικά σεξουαλικός, κτητικός και αρκετά πιεστικός στο να πετυχαίνει μια βαθύτερη επικοινωνία με τους άλλους. Ναι, σχεδόν με το ζόρι. Και ενώ δεν είναι το πιο εύκολο πλάσμα στον κόσμο, όλοι ξέρουμε πως κατά βάθος είναι όσο πιο ευαίσθητος γίνεται. Αναρωτιέσαι πώς θα τα βγάλεις πέρα με τον Σκορπιό της ζωής σου; Οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες και στις δίνουμε με αγάπη και την απόλυτη κατανόηση.

Μην παίζεις παιχνίδια

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί στη σχέση με έναν Σκορπιό. Αν ανακαλύψει πως δεν είσαι 100% ειλικρινής μαζί του, θα γίνει σκληρός. Είναι κάτι που δε μπορεί να ανεχτεί. Επικοινωνώντας μαζί του, ξέχνα τα παιχνίδια και αγκάλιασε την εφαρμογή της απόλυτης ειλικρίνειας. Μόνο έτσι θα σε εμπιστευτεί και θα σταματήσει να σε βλέπει ως εν δυνάμει εχθρό του.

Να είσαι ευάλωτη

Οι Σκορπιοί πιστεύουν και συγχωρούν μόνο όσους τους δίνουν λόγους για να το κάνουν. Η φήμη τους ως ένα από τα πιο εκδικητικά ζώδια δε μπαίνει σε εφαρμογή όταν μιλάμε για άτομα που τους έχουν ανοιχτεί ή τους είπαν ειλικρινά ότι τους πρόδωσαν. Ο Σκορπιός προσπαθεί να δει “μέσα” στους άλλους, οπότε όσο πιο διαφανής είναι η συμπεριφορά σου απέναντί του, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην εκτίμησή του.

Μην είσαι υπερβολική

Ένας Σκορπιός σιχαίνεται το δράμα σχεδόν όσο και ένας Παρθένος. Άφησε τις υπερβολικές εκδηλώσεις και πες του όσο πιο συνοπτικά μπορείς τι έχεις, τι σου συμβαίνει ή τι έκανε λάθος.

Χτίσε εμπιστοσύνη

Θα σε στηρίζει μέχρι τέλους, θα είναι ο partner in crime σου, αρκεί να σε εμπιστεύεται και να τον εμπιστεύεσαι. Ο Σκορπιός θα σε στηρίξει ακόμα και στις αποφάσεις σου με τις οποίες δε συμφωνεί.

Κάνε skip στο small talk

Σε ένα πρώτο ραντεβού, απόφυγε το small talk και τις γενικές κλισέ ερωτήσεις σε έναν Σκορπιό. Αν του πεις ένα από τα πιο κρυφά μυστικά σου, είναι πιθανότερο να σε ερωτευτεί, παρά να φρικάρει.

Μην τον πιέσεις να σου ανοιχτεί

Ισχύουν τα διπλά στάνταρ στο κομμάτι των μυστικών με έναν Σκορπιό. Θεωρεί δεδομένο ότι εσύ θα του πεις τα πάντα για εσένα, αλλά δεν είναι καθόλου αναμενόμενο πως θα κάνει το ίδιο. Είναι μυστικοπαθής από τη φύση του, οπότε κάθε νέα πληροφορία για εκείνον, θα είναι και μια μικρή νίκη για εσένα. Ένα βήμα πιο κοντά στην εμπιστοσύνη του.

featured image: cosmopolitan.com