Τι κάνεις όμως εσύ όταν αρχίζεις να έχεις υποψίες ότι δεν είναι ειλικρινής; Του αρέσεις ή απλώς σε χρησιμοποιεί για να αυξήσει τον εγωισμό του; Υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν αν τον ενδιαφέρουν περισσότερο αυτά που κάνεις για εκείνον, από το να σε γνωρίσει πραγματικά.

Αν ψάχνεις για τον έρωτα της ζωής σου και δεν θέλεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι δεν εμφανίζει τα παρακάτω 5 σημάδια:

Σου στέλνει “Καλημέρα!” και “Καληνύχτα!” αλλά τίποτα παραπάνω

Σου στέλνει συνέχεια τα πρωινά “καλημέρα” και σου εύχεται “όνειρα γλυκά” το βράδυ. Το βρίσκεις τόσο χαριτωμένο που σε σκέφτεται πρωί και βράδυ. Ωστόσο, αν η συνομιλία σταματάει εκεί, είναι ξεκάθαρο ότι το κάνει για να ενισχύσει τον εγωισμό του.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είσαι η μόνη που στέλνει για “να πάρει τα πάνω του”. Όταν το κάνει αυτό αισθάνεται κατευθείαν ποθητός και δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό, μιας και μιλάει με αρκετές μέσα στη μέρα. 

Μη γίνεις κι εσύ μία από τις πολλές. Ορίστε τα σημάδια που λέγαμε! Αν δεν προχωρήσει η συζήτηση μετά από λίγες μέρες, τότε σταμάτα να του στέλνεις. Διαφορετικά, θα σπαταλάς απλά τον χρόνο σου. 

Σου ανοίγει την καρδιά του… από το τηλέφωνο

Είναι κάποιοι άντρες που θέλουν την προσοχή των γυναικών, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μία σχέση. Τι κάνεις; Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις.

Αυτοί οι άνδρες βρίσκουν γυναίκες με μεγάλη καρδιά και συμπόνια, που είναι πρόθυμες να ακούσουν τα προβλήματα και τις σκέψεις τους. Πολλές είναι οι ελεύθερες γυναίκες που σκέφτονται “Θα πρέπει να του αρέσω πολύ για να μοιράζεται μαζί μου όλες αυτές τις πληροφορίες.”

Δυστυχώς, αυτός προσπαθεί να νιώσει απλά καλύτερα και δεν θέλει να ξεκινήσει κάποια σχέση. 

Έχω ακούσει ιστορίες όπου άντρες μιλούσαν στα τηλέφωνα για ώρες, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα. Οι γυναίκες από την άλλη γραμμή πίστευαν ότι είχαν μια κανονική σχέση, ακόμα κι αν δεν είχαν βγει ποτέ ή δεν είχαν καν βρεθεί από κοντά.

Αν δεν βγείτε ραντεβού, τότε δεν είστε μαζί ούτε απλά ‘βγαίνετε’. Μην ερωτευτείς έναν άντρα που απλά του αρέσει να μιλάει στο τηλέφωνο.

Σου στέλνει πολλές αστείες φωτογραφίες. Μετά τίποτα. Ξανά φωτογραφίες. Και πάλι τίποτα!

Κολλάς με άντρες που σου στέλνουν τα πιο ευφάνταστα μηνύματα. Και ξαφνικά, σιωπή. Μετά από μέρες σου στέλνει ξανά και μετά… πίσω στη σιωπή.

Το να μιλάτε μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικό, αλλά δεν παύει να είναι αντιφατικό. Σου αρέσει να μιλάτε… καμία φορά υπάρχουν και κάποια υπονοούμενα για να είστε μαζί. Αλλά ούτε ένα ραντεβού.

Όταν μιλάτε και οι συζητήσεις σας δε βγάζουν πουθενά, σταμάτα να απαντάς. Αυτό δείχνει ότι δεν νοιάζεται να σε γνωρίσει. Όταν κάποιος θέλει μια σχέση, θέλει και να μάθει περισσότερα για τον άλλον. 

Βγαίνετε και σου ζητάει να τα πείτε ξανά μετά από αρκετό καιρό

Βγαίνετε πρώτο ραντεβού και περνάτε ονειρεμένα. Σου στέλνει και πριν και μετά το ραντεβού. Ξέρεις ότι του άρεσε όσο και εσένα. Αλλά για κάποιο λόγο, δεν σου στέλνει ξανά για βδομάδες. 

Εμφανίζεται ξαφνικά και σου ζητάει να βγείτε και πάλι. Και είναι όσο ονειρεμένα ήταν και στο πρώτο ραντεβού. Πιστεύεις ότι είναι διαφορετικά με αυτόν τον άνδρα. Αλλά εμφανίζεται και εξαφανίζεται αρκετές φορές. Τι συμβαίνει;

Αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που του αρέσουν απλά τα ραντεβού. Περνάει καλά και μετά απλά περνάει στην επόμενη. Έτσι δίνει τροφή στον εγωισμό του και νιώθει ποθητός. 

Εμφανίζεται και εξαφανίζεται και σε κάνει να νιώθεις αβεβαιότητα

Όταν βγαίνεις με έναν άντρα που είναι αντιφατικός και η σχέση σας μια είναι και μια δεν είναι, τότε μιλάμε για έναν άντρα που θέλει να δώσει ένα boost το εγώ του. Ποια είναι τα σημάδια;

Είναι μαζί σου γιατί αισθάνεται καλά όταν είσαι τριγύρω. Αισθάνεται δυνατός και αρρενωπός όταν είσαι εκεί. 

Αν δεν μπορείς να είσαι σε μια σχέση τύπου roller-coaster, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις ένα τέλος. Η συμπεριφορά του σίγουρα δεν θα διορθωθεί από την αρχή. Αλλά τουλάχιστον έτσι σε ενημερώνει ότι δεν είναι ο κατάλληλος για τη μακροχρόνια σχέση που ψάχνεις. 

Πηγή: yourtango.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου

featured image: Thought Catalog