Για όσους δε βλέπουν σειρές, μάλλον αυτός το άρθρο είναι ακαταλαβίστικο. Παρόλα αυτά, για το υπόλοιπο 99,999% του πληθυσμού υπάρχει ένα πολύ βασικό και καίριο ερώτημα. Και μετά τι σειρά τι; Αυτό ήταν; Τώρα δε θα υπάρχουν άλλες εξελίξεις;

Παρακάτω θα βρεις μερικά απλά βήματα για να καταφέρεις να κάνεις το detox που σου χρειάζεται. Μην ξεχνάς ότι οι εξαρτήσεις είναι κακό πράγμα.

1.Κάνε ένα διάλειμμα από τις σειρές

Μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς το μόνο σίγουρο είναι πως όλα φαίνονται λίγα. Γιατί; Γιατί φυσικά τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Για αυτό το λόγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι για ένα διάστημα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε καινούργια σειρά. Μια μίνι απεξάρτηση πριν κάνεις ξανά την καινούργια σου ανακάλυψη.

Watchin GIF - Find & Share on GIPHY

2. Κοινωνικοποιήσου με άλλα άτομα που βλέπουν την ίδια σειρά

Μπορείτε να συζητήσετε για το τέλος, να παθιαστείτε με τα ίδια επεισόδια και φυσικά να δοξάσετε ξανά και ξανά τους αγαπημένους σας ήρωες. Ακόμη μην ξεχνάς πως αν μαζευτείτε αρκετά άτομα (εε, πολύ πολύ αρκετά για την ακρίβεια) ίσως καταφέρετε να πείσετε τους παραγωγούς να συνεχίσουν μια σειρά που άφησαν στη μέση.

Restaurant Eating GIF by South Park  - Find & Share on GIPHY

Κάτι παρόμοιο υπάρχει και σε αυτό το άρθρο: Γιατι να μην ξαναγυρισεις σε πρωην

3. Δοκίμασε το Fanfiction

Αυτή είναι μια λέξη που έρχεται από το εξωτερικό καθώς εκεί συνήθως βρίσκονται οι πιο φανατικοί από κάθε σειρά. Αν και εσύ, λοιπόν, είσαι τόσο παθιασμένος, μπορείς κάλλιστα να τον υιοθετήσεις και να ξεκινήσεις να γράφεις τη συνέχεια της ιστορίας. Όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι. Μπορεί οι ήρωες να τελείωσαν με τα τωρινά τους μπερδέματα, αλλά αυτό δε σε εμποδίζει από το να τους δημιουργήσεις καινούργια. Ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνει αποδεκτό από το ακροατήριό σου.

Noted Jimmy Fallon GIF - Find & Share on GIPHY

4. Δες τη σειρά από την αρχή

Ναι, καλά διάβασες. Ένας καλός τρόπος απεξάρτησης είναι να ξαναδείς το αγαπημένο σου σόου από την αρχή. Δηλαδή δε το λες και απεξάρτηση, αλλά τουλάχιστον μπορείς έτσι να συνεχίσεις να τρέφεις τα όνειρά σου.

Unbreakable Kimmy Schmidt Netflix GIF - Find & Share on GIPHY

5. Πείσε την κολλητή σου να το δει

Μπορεί ο κόσμος που θα γνωρίσεις online να είναι το ίδιο ή και περισσότερο παθιασμένος από εσένα αλλά μην ξεχνάς πως η γνώση πρέπει να μεταβιβάζεται. Αλλιώς δεν έχει αξία. Και στην τελική δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξεκινήσεις να το συζητάς μαζί της. Συμφωνείς;

Girls Drinking GIF by Little Mix - Find & Share on GIPHY

 6. Διάβασε άρθρα που αφορούν τη σειρά και τους ηθοποιούς

Βρες άρθρα με αναφορές και αναλύσεις για την αγαπημένη σου σειρά. Ακολούθησε τους συντελεστές στο instagram, γίνε τόσο creepy αφού τόσο το θες.