Μερικές φορές όταν χωρίζουμε, αναρωτιόμαστε γιατί. Μας ήρθε ξαφνικό, δεν το περιμέναμε, δεν είδαμε τα σημάδια. Όμως τα σημάδια ίσως ήταν εκεί και δεν τα προσέξαμε ή απλά αγνοούσαμε την ύπαρξή τους. Ανάλογα με το ζώδιο, ο χωρισμός γίνεται με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Άλλοι είναι αποφασιστικοί και γρήγοροι, άλλοι το γυροφέρνουν πολύ καιρό μέχρι να το καταλάβει ο σύντροφός τους.

Στην περίπτωση του Σκορπιού, παρατηρεί κανείς τέσσερα σημάδια που αποκαλύπτουν εάν σκέφτεται ήδη τον χωρισμό, ώστε να τα προσέξεις και να γνωρίζεις τι σε περιμένει ή να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα λάθη σας και να φτιάξετε την κατάσταση.

Γίνεται απόμακρος

Αν βλέπεις τον Σκορπιό να κλείνεται στον εαυτό του, τότε μάλλον κάτι τον απασχολεί. Όταν ο Σκορπιός γίνει απόμακρος, χρειάζεται βοήθεια από εσένα για να ανοιχτεί και να σου αποκαλύψει τι αισθάνεται. Ο καλύτερος τρόπος είναι να του μιλήσεις ευθέως, και αυτός με τη σειρά του θα είναι ειλικρινής.

Επιδεικνύει την εξουσία του

Ο Σκορπιός σε μία σχέση θέλει να έχει το πάνω χέρι. Όταν όμως τα πράγματα αρχίζουν και σκουραίνουν, επιδεικνύει τόσο πολύ την εξουσία του πάνω στον σύντροφό του, που αρχίζει να παρουσιάζει κτητική συμπεριφορά. Όταν δε, προσπαθήσεις να του δείξεις ότι εσύ έχεις την περισσότερη δύναμη, δεν θα ενθουσιαστεί και θα αρχίσει αμέσως να σκέφτεται τον χωρισμό.

Αλλάζει την εμφάνισή του

Ο Σκορπιός διψά για αλλαγή. Είναι δραστήριος τύπος, περιπετειώδης και ανεξέλεγκτος. Όταν λοιπόν δεις τον Σκορπιό σύντροφό σου να αλλάζει κούρεμα, ολόκληρη την ντουλάπα του ή να δοκιμάζει μια νέα εντελώς δραστηριότητα, αυτό πιθανότατα σημαίνει πως είναι έτοιμος και για άλλες αλλαγές στη ζωή του, και ίσως αυτές επηρεάσουν τη σχέση σας.

Υπεραναλύει τις καταστάσεις

Είναι από τα ζώδια που καταλαβαίνουν πολλά, χωρίς να πεις τίποτα. Ένας Σκορπιός προσπαθεί να βρει το νόημα στα πάντα, αλλά συχνά αυτό τον κάνει παρανοϊκό. Όταν οι σκέψεις του δεν έχουν βάση, θα συνεχίσει να προσπαθεί να αποδείξει στον εαυτό του ότι έχει δίκιο, και αυτό είναι το πιο καταστροφικό του χόμπυ. Τον οδηγεί στο να μην εμπιστεύεται εύκολα και ακόμα να χωρίσει όταν μυριστεί το παραμικρό σε μια σχέση.

Featured photo: anewmode.com