Οι φετινές τάσεις μπορεί να μας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν, έρχονται όμως με νέα διάθεση και επανασυστήνονται με μια ανάσα φρεσκάδας και με μια σύγχρονη ματιά. Μπορεί να δείχνουν ιδιαίτερα άνετα, αλλά αν δε προσέξουμε μπορεί να κάνουν το look μας να μοιάζει άχαρο και αδιάφορο.

Αν ακολουθήσεις αυτά τα εύκολα tips, θα τα συνδυάσεις σωστά.

Συνδύασε τα “dad” sneakers με office wear

bloglovin

Τα συγκεκριμένα sneakers μπορούν και να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός updated look ακόμα και στο γραφείο, χωρίς να δείχνεις πρόχειρα ντυμένη. Μπορείς να τα συνδυάσεις με tailored trousers και να ολοκληρώσεις το outfit με ένα purse.

Διάλεξε το σουτιέν που θα φορέσεις ανάλογα με το tshirt που επέλεξες

Beautyandfashionideas

Τα λευκά t-shirt ταιριάζουν με τα πάντα και μπορούν να δώσουν ένα stylish αποτέλεσμα. Καλό όμως είναι να δώσεις προσοχή στο σουτιέν που φοράς από μέσα, έτσι ώστε να μη δείχνει κακόγουστο ή προκλητικό. Πρέπει να εφαρμόζει σωστά και να νιώθεις άνετα όταν το φοράς, πάντα χωρίς να διαγράφεται.

Η belt bag πρέπει να στέκεται στη μέση και όχι στους γοφούς σου

idesign 

Οι συγκεκριμένες τσάντες, αν δε φορεθούν σωστά, μπορεί να υποβιβάσουν όλο το look. Καλό θα είναι να τοποθετούνται στη μέση και όχι πιο χαμηλά. Με αυτόν τον τρόπο και πιο κολακευτικές θα είναι -καθώς θα τονίζουν και θα αναδεικνύουν τη μέση- αλλά και δε θα φαίνονται “παλιομοδίτικες”.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Η επιστροφή του bum bag

Πρέπει να διατηρείται η ισορροπία στον όγκο ενός φορέματος

cutypaste

Είναι γεγονός πως ένα ανάλαφρο φόρεμα για το καλοκαίρι είναι ιδανικό, καθώς και άνετο είναι και πολύ stylish. Είναι σημαντικό όμως να προσέξεις τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το look σου για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Καλό θα είναι να κρατήσεις μια ισορροπία με την τσάντα, τα παπούτσια ακόμα και το hairstyle, μένοντας σε πιο minimal στοιχεία. Ένα κομψό ζευγάρι slides ή ένα χαμηλό bun μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε ένα τέτοιο look.

Διάβασε επίσης: 11 τρόποι να φορέσεις τα sneakers σου με φορέματα
featured image: fashionista.com