Άλλη μια χρονιά πέρασε και αφήνει πίσω της κομμάτια και αξεσουάρ μόδας τα οποία αγαπήθηκαν και φορέθηκαν πολύ. Παρακάτω, θα δεις τι είναι “out of list” για το 2018. Πες αντίο και υποδέξου τα νέα trends που έρχονται.

#CHOKERS

4 FASHION TRENDS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ 2018

Ένα trend το οποίο φορέθηκε και ξαναφορέθηκε από δεκαετία σε δεκαετία, φέτος λέει να κάνει λίγο πίσω. Αντί για chokers επέλεξε να φορέσεις εντυπωσιακά σκουλαρίκια τα οποία κλέβουν την εντύπωση και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο σου.

#OFF-THE SHOULDER

4 FASHION TRENDS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ 2018

Αγαπημένο trend για το 2017 ήταν αναμφισβήτητα τα off-the shoulder πουκάμισα και μπλουζάκια. Αυτό δε σημαίνει ότι δε κολακεύουν τους ακάλυπτους ώμους σου αλλά φέτος έρχεται μια νέα τάση στο προσκήνιο: τα μπλουζάκια με τον ένα μόνο ακάλυπτο ώμο.

#BOMBER JACKETS

4 FASHION TRENDS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ 2018

Αγαπήθηκε, φορέθηκε και ξαναφορέθηκε. Tο bomber jacket συνεχίζει να είναι αγαπημένο πανωφόρι για πολλές γυναίκες. Δε λέμε όχι αλλά σίγουρα καλωσορίζουμε τα oversized blazers σαν μια άλλη και πιο σύγχρονη στιλάτη εκδοχή για φέτος.

#MY MINI BABY BACKPACK

4 FASHION TRENDS ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ 2018

Τα είδαμε στο καθιερωμένο street style του Μιλάνου και του Παρισιού. Τα mini baby backpacks αντικατέστησαν τις μεγάλες και ογκώδης τσάντες και χώρεσαν τα απαραίτητα αξεσουάρ: κινητό, κραγιόν και χρήματα. Ως μια πιο σύγχρονη επιλογή, φέτος επέλεξε μια μέση λύση. Ένα μεσαίο backpack ίσως χωρέσει και κάτι παραπάνω.