Αποχρώσεις σκούρες, βουργουνδί, κατακόκκινες ακόμα και μαύρες επικράτησαν στις τάσεις που έχουμε δει στα shows για το φθινόπωρο που διανύουμε.

red alert

prada-aw16
prada aw16

Οι οίκο Prada, Proenza Shouler και Saint Laurent χρησιμοποίησαν στις συλλογές του το καθαρό κόκκινο. Καθαρά περιγράμματα χειλιών και λευκά δόντια θα συμπληρώσουν σωστά την απόχρωση.

gothica

marc-jacobs-aw16
marc jacobs aw16

Μαύρα χείλη στο show του Marc Jacobs και του Dior. Ο make-up artist James Kaliardos’s περιέγραψε το look ως “don’t-mess-with-me, I’ll-kick-your-ass”. Για σκούρα χείλη επέλεξε την απόχρωση πέρασε ένα gloss, φρόντισε για ”καθαρή” επιδερμίδα, μπόλικη μάσκαρα και έντονα φρύδια.

au currant

louis-vuitton-aw16
louis vuitton aw16

H σωστή φθινοπωρινή απόχρωση για λευκές επιδερμίδες. Δεν είναι κόκκινο, δεν είναι μαύρο. Είναι το χρώμα του κρασιού και το είδαμε στα shows των Marni, Bottega Veneta και Louis Vuitton. Το gloss θα το κάνει λίγο πιο φωτεινό και λιγότερο ”σκληρό”

pink pop

topshop-unique-aw16
topshop-unique-aw16

Η Topshop Unique αποφάσισε να φέρει το δυναμικό ροζ για να κάνει αίσθηση με το make up των χειλιών. Λίγο πιο σκούρο από το ανοιξιάτικο ροζ, όταν είναι ματ δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος.