Υπάρχουν μερικά κοσμήματα που είναι ο ορισμός του “έρωτα με την πρώτη ματιά”. Είναι αυτά που νιώθεις ότι εκφράζουν όχι μόνο το στιλ σου, αλλά και την προσωπικότητά σου.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του brand 3rd Floor και τα χειροποίητα κοσμήματά του. Με μία πολύ γρήγορη ματιά μπορείς να καταλάβεις πως μιλάμε για μια συλλογή διαχρονικών κοσμημάτων που μπορούν να απογειώσουν κάθε στιλ.

Πίσω από την ιδέα της δημιουργίας της 3rd Floor βρίσκεται η Ελένη Παπασταύρου η οποία εργάζεται καθημερινά μαζί με την υπέροχη ομάδα της για να καταφέρουν να δημιουργήσουν όλες αυτές τις πρωτότυπες και ιδιαίτερες συλλογές κοσμημάτων.

Η Ελένη “μυήθηκε” στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας σε πολύ μικρή ηλικία λόγω της μητέρας της η οποία ήταν μοδίστρα.

Εκτός από τη δημιουργία κοσμημάτων αγαπάει και τα μακρινά ταξίδια. Σε ένα τέτοιο ταξίδι στην Κένυα, ασπάστηκε το μυστικό της ευτυχίας των Μασαϊ και των Κικούγιου «να μπορείς να δουλέψεις με τα χέρια σου». Έτσι, πάνω σε ένα χειροποίητο, ξύλινο τραπέζι, δίπλα σε ανθρώπους που ζούσαν από αυτά που έφτιαχναν τα χέρια τους, έφτιαξε το πρώτο της κόσμημα.

Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ, μέχρι που το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να ιδρύσει την 3rd Floor. 

Η ομάδα της 3rd Floor αντλεί έμπνευση από κάθε πτυχή της ζωής μιας γυναίκας και χρησιμοποιώντας την όρεξη και το μεράκι της κατασκευάζει κοσμήματα αφιερωμένα σε αυτήν. Κοσμήματα που εξυμνούν τη σύγχρονη, δυναμική, ανεξάρτητη και ταυτόχρονα ευαίσθητη γυναίκα.

Κοσμήματα τα οποία αναβαθμίζουν το στυλ σου και ταυτόχρονα δίνουν ένα boost στη διάθεσή σου κάνοντάς σε να νιώθεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. 

Στόχο της ομάδας της 3rd Floor αποτελεί η συνεχής εξέλιξη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και η δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων που να εκφράζουν κάθε γυναίκα.

Στη 3rd Floor θα βρεις τα ιδανικά μίνιμαλ χειροποίητα κοσμήματα για να συνοδέψουν ακόμη και τα πιο “ήσυχα” outfit σου, και να τους δώσουν μια πιο stylish πινελιά.

Εκτός από τις μινιμαλ επιλογές όμως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που θα έχεις δει ποτέ, από φανταχτερά χρυσά σκουλαρίκια μέχρι χειροποίητα βραχιόλια με αντίγραφα νομισμάτων από την Αρχαία Ελλάδα.

Από τα χειροποίητα statement σκουλαρίκια μέχρι τα διακριτικά δαχτυλίδια αλλά και τα άκρως θηλυκά βραχιόλια ποδιού, είναι φανερό πως κάθε σου επιλογή θα είναι η σωστή. Εμείς πάντως σίγουρα δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας κομμάτι. Εσύ;

3rd Floor | Facebook | Instagram