Πόσες φορές σου έχει τύχει να θεωρείς ότι έχεις την «τέλεια» σχέση και μετά από λίγο καιρό να απογοητεύεσαι ή ακόμη και να χωρίζεις; Υπάρχουν, όμως, κάποιες ερωτικές σχέσεις που πράγματι ανήκουν στην εν λόγω κατηγορία και η ευτυχία που νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε αυτές δεν κρύβεται!

Διάβασε, λοιπόν, 33 πράγματα που θα καταλάβεις αποκλειστικά και μόνο αν έχεις μία ευτυχισμένη σχέση!

1. Του έχεις μάθει πώς να σου κάνει το τέλειο μανικιούρ στο κρεβάτι!

This is cuteeeee 💅🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCoupleGoals (@couplegoals) στις

2. Κάνετε μπάνιο μαζί. 3. Κοιμάστε μαζί στο πίσω κάθισμα του αμαξιού κάποιου φίλου όταν κάνετε μακρινά ταξίδια. 4. Τα outfits που επιλέγετε, ταιριάζουν μεταξύ τους! 5. Κάνετε γυμναστική μαζί, διαλέγοντας ασκήσεις που σας επιτρέπουν να δίνετε ένα φιλί. 6. Είστε τόσο ερωτευμένοι που δε μπορείς να σταματήσεις να τον/την φιλάς ακόμη και όταν πλένει τα δόντια του/της. 7. Κάνετε συνεχώς εκπλήξεις ο ένας στον άλλον! 8. Πιάνεστε χέρι-χέρι ακόμη και σε ανύποπτες στιγμές της καθημερινότητας. 9. Νοιάζεσαι τόσο πολύ για τον/την σύντροφο σου και του/της δείχνει την αγάπη σου χρησιμοποιώντας ακόμη και τρόπους που δεν είναι πρακτικοί.
🎁 for bae Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCoupleGoals (@couplegoals) στις
10. Εμπνέεσαι από τα συναισθήματά σου και του/της γράφεις τραγούδια. 11. Ζείτε τη ζωή σας μέσα στην περιπέτεια, αρκούμενοι στο ότι είστε μαζί! 12. Βγάζετε αστείες selfies μαζί χωρίς να σας νοιάζει πώς δείχνετε στους γύρω σας. 13. Τον/την ξεκουράζεις κάνοντας του/της μασάζ ακόμη και όταν δουλεύει στο γραφείο του/της.

14. Πάντα φροντίζεις να ετοιμάζεις ρομαντικά σκηνικά ώστε να μη σβήσει ποτέ το πάθος σας!

15. Φοράτε ίδιες πυτζάμες τα Χριστούγεννα ώστε να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες.

Who is ready for Christmas?! We are loving all of the cute photos you guys are tagging us in! Keep em coming for a feature 😃 #CoupleGoals #MatchingBaes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCoupleGoals (@couplegoals) στις

16. Πάντα χαμογελάς όταν πλησιάζει να σε φιλήσει. 17. Μοιράζεστε το φαγητό σας! 18. Βάζετε αντηλιακό ο ένας στον άλλον όταν είστε στην παραλία. 19. Δένει ο ένας τα κορδόνια του άλλου! 20. Βγάζετε αστείες φωτογραφίες και τις κρατάτε ενθύμιο για τα εγγόνια σας! 21. Συνεχώς σε αγγίζει όταν οδηγάει. 22. Αφήνει το κινητό του/της μπροστά σου χωρίς να φοβάται μήπως δεις κάτι ανησυχητικό! 23. Κάθε φορά που πας ταξίδι, έρχεται μαζί σου στο αεροδρόμιο και ανοίγει την αγκαλιά του για να τρέξεις μέσα της! 24. Τα σαββατοκύριακα χαλαρώνετε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι! 25. Δείχνετε την αγάπη σας κάνοντας κάποιο κοινό, συμβολικό τατουάζ. 26. Αχχ, αυτά τα wallpapers… 27. Μαγειρεύετε μαζί! 28. Έχεις κάνει έναν ειδικό φάκελο στο κινητό σου με φωτογραφίες σας. 29. Πίνετε μαζί στο κρεβάτι.
This Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCoupleGoals (@couplegoals) στις
30. Μεγαλώνετε έναν σκύλο μαζί!
31. Κυκλοφορείτε με τα εσώρουχα στο σπίτι χωρίς να σας ενδιαφέρει τι ώρα είναι. 32. Τον/την βοηθάς να διατηρηθεί σε φόρμα! 33. Είστε από τα ζευγάρια που λέει ο ένας στον άλλον πόσο τυχερός είναι λόγω της σχέσης σας!
featured image: cosmopolitan.com