Εξερευνώντας το θέμα της μονογαμίας, θυμήθηκα μια ιστορία που είχα ακούσει δύο χρόνια πριν. Μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε σύντροφοι αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί. Οι πέντε σύντροφοι ανέπτυσσαν ρομαντικές σχέσεις μεταξύ τους, με όλους τους συνδυασμούς. Το παιδί επιλέχθηκε να το κυοφορήσει η μία γυναίκα από έναν από τους άνδρες, όμως όλοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους μητέρες και πατέρες του.

Είτε λοιπόν πρόκειται για μία τέτοια μορφή έλλειψης της μονογαμίας ή ακόμα και στην πιο κλασική της μορφή, όπου απλά ο άνθρωπος επιθυμεί να εξερευνήσει παραπάνω συντρόφους από έναν ήδη υπάρχοντα, έρχεται να μας διαφωτίσει η αστρολογία. Τρία είναι αυτά τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να μοιάσουν στους φίλους μας Ισπανούς της παραπάνω ιστορίας.

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά και γιατί υιοθετούν τη συγκεκριμένη στάση.

Κριός

Ο Κριός εν γένει είναι ικανός να διατηρήσει μακροχρόνιες σχέσεις. Η παθιασμένη όμως φύση του τον οδηγεί στην αναζήτηση νέων περιπετειών. Όσο δοτικός και καλός σύντροφος μπορεί να είναι σε μία σχέση, άλλο τόσο ξεθυμαίνει γρήγορα και απεχθάνεται τη ρουτίνα. Οπότε, μην σου κάνει εντύπωση αν δεις τον Κριό να ψάχνει μία διέξοδο, ακόμα και όταν βρίσκεται σε μια υγιή σχέση. Αν ο σύντροφος του Κριού βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με αυτόν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά αυτή του την επιθυμία.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι πρόκειται για τον βασιλιά της περιπέτειας. Βρίσκεται συνεχώς στην αναζήτηση και τρελαίνεται να εξερευνά νέες καταστάσεις. Μια ανοιχτή σχέση είναι αυτό που ο Τοξότης συχνά ψάχνει, ώστε να εκτονώσει το περιπετειώδες του ένστικτο. Πολλές φορές μάλιστα, αυτό τον οδηγεί στην βελτίωση των ικανοτήτων του μέσα στη σχέση και ριζώνει ευκολότερα με έναν σύντροφο. Αυτό που ζητά είναι κατανόηση, αφού και εκείνος διαθέτει απελευθερωμένη σκέψη.

Υδροχόος

Ως γνωστόν, ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός και πάει κόντρα στις κοινωνικές νόρμες. Ακόμα λοιπόν και όσον αφορά τον ρομαντισμό και το σεξ, δεν ακολουθεί τις παραδοσιακές συμβάσεις, όπως και σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί, αλλά πριν το κάνει θέλει να έχει εξαντλήσει κάθε πιθανή επιθυμία του. Γι’ αυτό μια ανοιχτή σχέση στην αρχή είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Υδροχόο. Πρώτα θα εξερευνήσει, μετά θα ξέρει αν θέλει να αφήσει τη μονογαμία πίσω του για έναν άνθρωπο.

featured photo: trenditgh.com