Δεν γεννηθήκαμε για να ταιριάζουμε με όλους. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δεν έχετε τα ίδια πιστεύω, προτιμήσεις ή και αρχές. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση πως “φιλίες” σαν και αυτές δεν σου προσφέρουν τίποτα. Και vice versa, φυσικά. Δεν είσαι πια δέκα, και όταν βγαίνεις από το σπίτι δεν πηγαίνεις με οικογενειακούς φίλους και συγγενείς. Θέλεις να βγαίνεις με εκείνους που σου φτιάχνουν την διάθεση, σε χαλαρώνουν μα πάνω απ’ όλα δέχονται το ότι δεν μπορεί να ταιριάζετε σε όλα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αυτά που λέω δεν είναι παράλογα.

the kooples

Αν όμως, ψάχνεις λόγους τους οποίους δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δεις από μόνος σου, θα σου δώσω είκοσι για να κάνεις την αρχή.

>Γιατί δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Κάτι απλό του τύπου δεν θέλω να πάω για ποτό, προτιμώ να πάω σε ένα Live. >Γιατί θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να αλλάξεις τα πιστεύω σου. Πράγμα που μεταξύ μας, δεν θα αλλάξει αν δεν θέλεις να αλλάξει. >Γιατί θα σε κρίνουν. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πράγμα που θα πεις ή θα κάνεις. >Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να προσπαθείς για κάτι που δεν βγαίνει. Γενικά. >Γιατί πάντα κάποιος θα γκρινιάζει και κατά συνέπεια θα σας βγει ξινό. >Γιατί συνήθως αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν. Και όταν μιλήσουν θα πουν κάτι χοντρό. >Γιατί μια ζωή θα υποθέτουν πράγματα για σένα που δεν τους έχεις πει. Όπως το γιατί προτιμάς να περπατάς από το να τρέχεις. >Γιατί το να σταματήσεις την παρέα μαζί τους, δεν σημαίνει πάντα το ότι δεν τους αγαπάς. >Γιατί μπορεί να είναι και λίγο μαλάκες. >Γιατί δεν είσαι 10; >Γιατί οι άνθρωποι φεύγουν και είναι καλύτερο να συμφιλιωθούμε όλοι μας μια ώρα νωρίτερα με αυτό. >Γιατί το πάθος τους συγκρούεται με το δικό σου. Και συνήθως είναι τα δύο άκρα. >Γιατί πιέζεσαι για κάτι που δεν βγάζει πουθενά, αφού κανείς δεν θα μείνει ευχαριστημένος. >Γιατί έχεις αλλάξει από την πρώτη μέρα που κάνατε παρέα. >Γιατί έχουν αλλάξει αυτοί. >Γιατί έτσι. Τι θέλεις τώρα; >Γιατί δεν κάθεσαι ποτέ με έναν άνθρωπο για τις αναμνήσεις που σου έχει αφήσει. >Γιατί ο κύκλος δεν τετραγωνίζεται. >Γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους ταιριάζεις. Μην αναλώνεσαι προσπαθώντας να αλλάξεις τους άλλους. >Γιατί απλά δεν είσαι στην φάση τους. Και έχω άλλους τόσους αλλά θα σε αφήσω να τους σκεφτείς μόνος σου. Να σκεφτείς τελικά για ποιον έχεις χώρο και για ποιον θα δημιουργήσεις χώρο επειδή θέλεις. Δεν γίνεται να κρατάς τα παλιά σου μπλουζάκια επειδή σου έδιναν στυλ το καλοκαίρι του 2009. Τώρα σου δίνουν;