Ποια είναι η Barbara Ferreira θα μου πεις. Η Barbara είναι μοντέλο θα σου πω εγώ. Και όχι δεν είναι σαν τα μοντέλα που έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Είναι σαν εσένα, σαν εμένα, σαν την κολλητή σου ή την αδερφή σου. Και είναι απλά πανέμορφη.

Barbara Ferreira is curvy and cool savoir ville (2) (Custom)

Μόλις 18 χρονών, ζει στην Νέα Υόρκη και ήδη έχει υπογράψει στο πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina. Έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό Seventeen και Frische, ενώ έχει ήδη 72.3k followers στο instagram και 39k followers στο twitter. Είναι φρέσκια, είναι cool είναι όμορφη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.

Barbara Ferreira is curvy and cool savoir ville

Μεγαλώνοντας χωρίς να έχει κάποιο curvy πρότυπο μοντέλο, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να στείλει μερικές φωτογραφίες της στην εταιρεία American Apparel. Εκείνοι την κάλεσαν για casting και κάπως έτσι έκανε την πρώτη της φωτογράφιση, διαφημίζοντας τα lip gloss της εταιρείας.

Εκείνη δηλώνει πως το modeling από πάντα της έδινε δύναμη. «Μου δίνει την ώθηση να κάνω αυτό που θέλω και μου επιτρέπει να γνωρίζω υπέροχους ανθρώπους που έχουν αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο.»

Barbara Ferreira is curvy and cool savoir ville (1) (Custom)

Όταν ήταν μικρή, κοιτούσε στα περιοδικά και στις ταινίες και προσπαθούσε να βρει κάποιον που να της μοιάζει για να νιώσει και εκείνη όμορφη και να της δώσει ελπίδα ότι μπορεί μια μέρα και εκείνη να γίνει σαν αυτές. Ποτέ δεν το κατάφερε, αλλά χαίρεται που τώρα πια τα μικρά κορίτσια θα βλέπουν εκείνη στα περιοδικά και θα αισθάνονται ότι και αυτά μπορούν να τα καταφέρουν.