Είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν στο πλήθος. Ωστόσο, όπως δεν είναι όλοι τέλειοι, έτσι ισχύει και για τους Διδύμους. Δεν κάνουν focus, βιάζονται, είναι παραπάνω ενθουσιώδεις απ ότι αντέχουν κάποιοι ήσυχοι άνθρωποι, αλλάζουν συνέχεια γνώμη, έχουν θέματα δέσμευσης και σπάνια θα ξέρεις τι σκέφτονται.

Να για τι ευθύνεται κάθε Δίδυμος.

Είναι από λίγο και παντού

Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα πράγμα για πολύ. Έτσι, όταν κάνεις μια συζήτηση μαζί τους, μην εκπλαγείς αν αρχίσουν τυχαία να συζητούν κάτι εντελώς άσχετο με το αρχικό θέμα. Δεν είναι αγενείς, απλά έχουν μία μικρή απόσπαση προσοχής.

Μερικές φορές τρομάζουν τους ανθρώπους με τον ενθουσιασμό τους

Είναι τόσο εξωστρεφείς που η ενέργειά τους μπορεί να αποδειχθεί τρομακτική. Δώσε τους μια δεύτερη ευκαιρία. Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι – δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τον ενθουσιασμό που έχουν για τη ζωή.

Τελειώνουν το αστείο πριν από σένα

Λατρεύουν να είναι η ψυχή του πάρτι, πιθανότατα ήταν οι αστείοι της τάξης στο σχολείο, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει επίσης να κλέβουν την προσοχή του πλήθους, ακόμα κι αν καταλήξουν να τελειώσουν την ιστορία ή το αστείο κάποιου άλλου.

Αλλάζουν συνέχεια γνώμη

Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να αποφασίσουν για τα περισσότερα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλουν να τα κάνουν όλα! Θέλουν παγωτό, αλλά θα μπορούσαν να φάνε και πίτσα. Ή σουβλάκι. Τόσες πολλές επιλογές και τις θέλουν όλες ή και καμία. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

Αναλαμβάνουν περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν

Οι Δίδυμοι έχουν την κακή συνήθεια να αναλαμβάνουν πολλά ταυτόχρονα και να έχουν ατελείωτο άγχος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν μπορούν να αποφύγουν το γεγονός ότι θέλουν να δοκιμάσουν όσα περισσότερα μπορούν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να πάνε γυμναστήριο προκειμένου να τρέξουν σε μαραθώνιο αλλά και επι έναν μήνα να δοκιμάζουν όλους τους λουκουμάδες, σε κάθε γωνιά της πόλης προκειμένου να καταλήξουν που θα βρεις τον καλύτερο λουκουμά έβερ. -χωρίς να τους το ζητήσει κανείς.

Έχουν θέματα δέσμευσης

Το μελετούν πολύ πριν μπουν σε σοβαρή σχέση. Ίσως και να το υπεραναλύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί. Απλώς δώσε τους χρόνο να σκεφτούν τις επιλογές τους, αλλά άφησέ τους να φύγουν αν δεν μπορούν να αποφασίσουν.

Στέλνουν τα λάθος σήματα

Αν σου αρέσει ένας Δίδυμος καλή σου τύχη. Συνήθως κάνουν τα πράγματα να φαίνονται επιφανειακά, κάτι που δεν ισχύει κι εσύ μένεις να αναρωτιέσαι αν είστε απλά φίλοι ή κάτι παραπάνω.

Παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά

Όντας λίγο ευαίσθητοι, δεν είναι πάντα σε θέση να δεχτούν τα αστεία των άλλων εξίσου καλά απ ότι δέχονται οι άλλοι τα δικά τους. Και αν τύχει ποτέ να τους επιπλήξουν ή να τους απορρίψουν, οι Δίδυμοι γίνονται εύκολα συναισθηματικοί και πληγώνονται.