Όπως λέει και ο φίλτατος ο Μαραβέγιας, το καλοκαίρι έφυγε και δεν το πήρε η βροχή. Αν είσαι από αυτούς που αγαπάνε την καλοκαιρινή σιέστα κάτω από μια ομπρέλα, τότε καλύτερα να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο ή και όχι. Υπάρχουν λοιπόν, σε αυτό τον κόσμο μερικά άτομα που δε θα γράψουν ποτέ κάτω από μια φωτογραφία στο Instagram, #40αυγούστου, γιατί για αυτά τα άτομα είναι οκ που είναι #9σεπτεμβρίου.

Όλοι αγαπάμε το καλοκαιράκι μωρέ, αλλά έλα, παραδέξου το, σου έλειψε και εσένα λίγο ο χειμώνας.

1. Το καλοκαίρι δεν υπάρχει η λέξη ”χουχούλιασμα”. Δηλαδή είμαι έξαλλη.

2. Το καλοκαίρι ιδρώνεις. Και εσύ και εγώ και ο διπλανός σου που έχει φάει σκόρδο. Αν ιδρώσεις το χειμώνα τουλάχιστον θα είναι για καλό σκοπό, όχι επειδή απλώς κάθεσαι σε μια καρέκλα.

Sweating Wendy Williams GIF - Find & Share on GIPHY

3. Το αγόρι σου θα αγαπήσει ξανά τις αγκαλιές σου. Επιτέλους δηλαδή γιατί αν δεν έχει ερκοντίσιον ο χώρος, κάνεις αμάν για να βρεθείτε στα 2 μέτρα.

Terry Crews Conan Obrien GIF by Team Coco - Find & Share on GIPHY

4. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Και τα Χριστούγεννα όλοι χαίρονται, είναι γνωστό αυτό.

Excited The Office GIF - Find & Share on GIPHY

5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αν αυτή η λέξη σε εκφράζει, τότε σίγουρα θα καταλάβεις. Τι ώρα θα σηκωθείς. Τι ώρα θα πας γυμναστήριο. Τι ώρα θα μαγειρέψεις. Τι ώρα θα καθίσεις να διαβάσεις τα καινούργια άρθρα του Savoir Ville. Όλα είναι σε πρόγραμμα. Παρθένοι στο ζώδιο δεν είμαστε αλλά ποιος δεν αγαπάει τις to do lists #τελοσπαντων;

Lisa Simpson Walking GIF by The Simpsons - Find & Share on GIPHY

6. Θα μπορέσεις να κάνεις ξανά σεξ σαν άνθρωπος. Θέλεις να σου πω και άλλα;

Austin Powers Flirting GIF - Find & Share on GIPHY

7. Θα ζήσεις το πραγματικό #netflixandchill. Αυτό με την κουβερτούλα (και τις αγκαλίτσες βλ.3).

8. Θα πάρεις την κολλητή σου τηλέφωνο και θα τις πεις ότι έχεις να της περιγράψεις τις λεπτομέρειες της χθεσινής βραδιάς. Όταν αυτή φτάσει με το καλό στο σπίτι σου, το σπίτι θα μυρίζει καφέ φίλτρου. Αξία ανεκτίμητη.

https://giphy.com/gifs/mrw-coffee-force-qezzWwLNmCc0

9. Έχεις γενέθλια. Εντάξει δεν έχουν όλοι τότε γενέθλια. Αλλά αν έχεις, θα πάρεις δώρα.

https://giphy.com/gifs/yosub-birthday-l46CkATpdyLwLI7vi

10. Μπορεί να χιονίσει. ΝΑΙ!

Pounce North America GIF - Find & Share on GIPHY

11. Θα φορέσεις ξανά τις UGG. Σόρρυ ε; Αλλά όποιος διαφωνεί ας απευθυνθεί στη διεύθυνση και θα τον πείσουμε με ένα τεράστιο άρθρο ότι αυτό το παπούτσι είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

12. ΟΧΙ στις αμπασαντορ με τα μαγιώ. Κουραστήκαμε. Το λέει και η ηλεκτρονική δίωξη. Κορίτσια όχι άλλες φωτογραφίες με μαγιώ. Φτάνει.

Women Uggs GIF - Find & Share on GIPHY

13. Καλοί είναι και οι καλοκαιρινοί έρωτες αλλά σαν αυτούς που σε περιμένουν στο σπίτι το χειμώνα για να τον βγάλετε μαζί, δεν έχει.