Το μουστάκι, ένα look που κυριάρχησε κατά την δεκαετία του 70, έχει έρθει και πάλι στη μόδα. Πράγμα που αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις των διάσημων, πίσω και μπροστά από την κάμερα.

Αυτοί οι celebrities μας αποδεικνύουν το μουστάκι είναι ένα διαχρονικό style.

Chris Evans

Ένας άνδρας που έχει δοκιμάσει αρκετά looks και μπόρεσε να τα υποστηρίξει όλα. Ο Captain America ξέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αμερικάνικο από ένα μουστάκι. 

Milo Ventimiglia

Ο πρωταγωνιστής του This is Us ξέρει πώς να κάνει το κοινό του να κλάψει. Θα λέγαμε ότι ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του οφείλεται στο μουστάκι. 

Henry Cavill 

 Ο -μάλλον- επόμενος James Bond και κύριος κακός της ταινίας Mission Impossible, ξέρει ότι ένα παχύ μουστάκι σε συνδυασμό με λίγα γένια είναι η καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει. 

Donald Glover

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Doland Glover, γνωρίζει ότι ένα καλά περιποιημένο μουστάκι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία εμφάνιση. 

Paul Rudd

Με μία 70s εμφάνιση, ο Paul Rudd μας απέδειξε ότι το κλασικό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. 

Oscar Isaac 

Ακόμα κι αν δείχνει υπέροχος όταν είναι ξυρισμένος, ο Isaac ξέρει ότι μερικές περιστάσεις απαιτούν ένα ωραίο και περιποιημένο μουστάκι. Όπως για παράδειγμα το κόκκινο χαλί.

Robert Downey Jr.

Ακόμα και στον ρόλο του Iron Man, o Robert Downey Jr έχει υιοθετήσει το μουστάκι του. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σημείο κλειδί στην εμφάνισή του. 

Mark Ruffalo

Ο Mark Ruffalo είναι ένας ηθοποιός που μας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να το υποστηρίξει πάντα και παντού. 

Michael B. Jordan

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Black Panther της Marvel αλλά και της ταινίας σχετικά με τη ζωή του Rocky, υπογραμμίζει  ότι χρειάζεται  οπωσδήποτε ένα γενάκι ώστε να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του. 

Chris Hemsworth

Ο σταρ του Hollywood μας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει με αλλά και χωρίς μουστάκι.

Daniel Craig

Ακόμα κι αν είναι γνωστός για τον ρόλο τού James Bond, ο ηθοποιός με τα έντονα μπλε μάτια ξέρει καλά πώς να το υποστηρίξει.

Brad Pitt

Όσες φωτογραφίες του Brad Pitt κι αν δει κανείς θα καταλάβει το πόσο όμορφα μεγαλώνει. Άσχετα με το πώς το επιλέγει, τον κάνει να δείχνει σοφιστικέ και πανέμορφος. 

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


Πηγή & φωτογραφίες: redbookmag.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου