Το να έχεις αδέρφια είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την μικρή ζωή. Το να κάνεις παρέα όμως με τα αδέρφια σου είναι κάτι ανεκτίμητο. Δεν θέλω όμως σήμερα να αναλωθώ στο πόσο τυχεροί είμαστε εμείς που έχουμε αδέρφια, αλλά θα δώσω βάση στα αδέρφια που άφησαν ιστορία. Μαζί.

Αδέρφια του κόσμου ενωθείτε. 1. Theodore and Elliott Rooselvet

aderfia pou afisan istoria 1

O Elliott Roosevelt δεν ήταν γνωστός για κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο το ότι ήταν πατέρα της Eleanor, ξέρεις εκείνης της πολιτικού στις ΗΠΑ επί J.F. Kennedy και άλλων, και λατρεμένος αδερφός του προέδρου, Theodore Roosevelt. Ο Theodore, ήταν ο γνωστός σε όλους μας, πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ 1901 και 1909. Ήταν εκείνος που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Πολύ όμορφα τα έκανε όλα.

2. The Wright Brothers

ORVILLE WRIGHT WILBUR WRIGHT

Oι αδελφοί Wright, ο Orville και ο Wilbur, έγιναν γνωστοί για την εφεύρεση και την κατασκευή του πρώτου αεροπλάνου που πέταξε επιτυχώς και της πρώτης μηχανικά προωθούμενης και με διάρκεια, ανθρώπινης πτήσης τον Δεκέμβριο του 1903. Με την αξία τους λοιπόν, στην λίστα με τα ιστορικά αδέρφια όλων των εποχών.

3. The DiMaggios The DiMaggio Brothers Τα τρία αδέρφια που έμειναν στην ιστορία του baseball. Ο Joe, με τους New York Yankees, μαζί με τον Dom και τον Vince. 4. The Kennedys aderfia pou afisan istoria 4

Ο γνωστός σε όλους μας πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, John F. Kennedy μαζί με τα αδέρφια του, τον Joe, τον Ted, την Rosemary, την Eunice, την Jean, τον Bobby, την Patricia και την Katheleen. Κανένα άλλο, κρυμμένο, έχετε;

5. The Everly Brothers aderfia pou afisan istoria 5

Οι αδερφοί Everly, o Phil και ο Don είναι γνωστοί για τα υπέροχα τραγούδια τους, όπως το Bye Bye Love και το Love Hurts. Σιγά, μην έχουν όμως μόνο αυτά, για βάλε τους στο youtube να δεις θησαυρούς που σου βρήκα.

6. The Jacksons

aderfia pou afisan istoria 6

Τώρα για αυτά τα αδέρφια τι να πρωτοπώ; Για τον Michael που άφησε ιστορία και μοιάζει για όλους ένα άπιαστο όνειρο η καριέρα του και το ταλέντο του; Ή για το συγκρότημα των παιδιών από την Indiana των ΗΠΑ, που μάλλον ήξεραν τι έκαναν και ότι το έκαναν τόσο καλά; Ο Jackie, ο Tito, ο Jermaine, ο Randy, ο Marlon και ο Michael.

7. The Bee Gees aderfia pou afisan istoria 7

Ο Barry, o Robin και ο Maurice Gibb, του θρυλικού συγκροτήματος των The Bee Gees, έγραψαν ιστορία στην μουσική των late 60s, 70s μέχρι και 80s.

8. The Baldwins aderfia pou afisan istoria 8

Οι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί του Hollywood, Alec, Daniel, William και Stephen είναι αδέρφια.

9. The Williams Sisters

aderfia pou afisan istoria 9

Αλλάζουμε για λίγο όμως κλίμα, και πάμε στα αθλητικά. Οι αδερφές Venus και Serena Williams, νικήτριες του Grand Slam πολλαπλές φορές σε Wimbledon και Ολυμπιακούς. Πως να μην γίνουνε χρυσάφι τα κορίτσια, αφού τα προπονούσαν οι γονείς τους από μικρές;

10. Jake and Maggie Gyllenhaal 82nd Annual Academy Awards - Arrivals

Από την μία, ο αγαπημένος μας, Jake, που έπαιξε ανεπανάληπτα (κατ’ εμέ) στην ταινιάρα που ήταν υποψήφια για Όσκαρ την φετινή χρονιά, Nightcrawler. Από την άλλη, η εξίσου καλή ηθοποιός με τον αδερφό της, Maggie που συναντιούνται και στον Donnie Darko και επί μεγάλης οθόνης. Διαλέγεις και παίρνεις.

11. The Princes William and Harry aderfia pou afisan istoria 11

Λίγο πιο ευρωπαϊκά τώρα, οι πρίγκιπες που κάθε κοπέλα στον πλανήτη ονειρεύεται να την παντρευτούν. Ο William, πήρε την Kate. O Harry, όμως;

12.The Jaggers aderfia pou afisan istoria 12

Τα αγαπημένα παιδιά του θρυλικού Mick Jaggers, των Rolling Stones, Georgia και Lizzie. Αδερφάκια.