Σβήνεις τα κεράκια της τούρτας και κάνεις μια ευχή. Κοιτάς την ώρα και όλα τα ψηφία στο ρολόι είναι τα ίδια – πάλι κάνεις μια ευχή. Όλα αυτά με τα οποία έχουμε συνδέσει τις ευχές και την καλοτυχία δεν είναι απλώς αστικοί μύθοι, άλλα μερικές από τις γνωστότερες μυστικιστικές δονήσεις του σύμπαντος.

Μία από τις πιο κοινές μορφές μαγείας κρύβεται στους αριθμούς και ιδιαίτερα σε επαναλαμβανόμενες ακολουθίες. Το να κάνεις μια ευχή όταν το ρολόι δείχνει 11:11 κρύβει στην πραγματικότητα μια ευοίωνη ιστορία. Φαντάσου, λοιπόν, την πνευματική ενέργεια που κουβαλά ολόκληρη η ημέρα της 11ης Νοεμβρίου (11/11).

Λέγεται ότι οι αριθμοί φέρουν μοναδικές και ισχυρές δονήσεις. Ο αριθμός 11, συγκεκριμένα, είναι ένα δημοφιλές φαινόμενο στην αριθμολογία. Θεωρείται κυρίαρχος αριθμός και η συνάντηση με αυτό μπορεί να είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι το σύμπαν προσπαθεί να στείλει στο δρόμο σου ένα ισχυρό μήνυμα.

Δεδομένου ότι το 11 έχει πολλές σημασίες, η 11η Νοεμβρίου θεωρείται μια ημέρα που χρησιμεύει ως πύλη που οδηγεί σε έναν δρόμο καλοτυχίας. Το πνευματικό νόημα της 11/11 σχετίζεται με τον καθορισμό προθέσεων.

Σήμερα, λοιπόν, μη διστάσεις να ευχηθείς για κάτι που επιθυμείς πολύ!

Ο προσδιορισμός των επιθυμιών σου είναι κάτι που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, η 11η Νοεμβρίου, όμως, είναι η μοναδική ημέρα που σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την ενέργεια αυτού του αριθμού για ένα πλήρες 24ωρο. Έχεις στη διάθεσή σου μια ολόκληρη ημέρα για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ευθυγραμμιστείς με τη μοναδική ενέργεια της 11ης Νοεμβρίου.

Πώς να αξιοποιήσεις τη σημερινή ημέρα συμπαντικά

Η 11η Νοεμβρίου είναι η τέλεια μέρα για να «καθαρίσεις» το κεφάλι σου, να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου και να θέσεις ισχυρούς στόχους. Οραματίσου με σαφήνεια οτιδήποτε επιδιώκεις να ελκύσεις στη ζωή σου, κάνοντας διαλογισμό ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο ως προετοιμασία. Μόλις νιώσεις ότι το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο σε αυτή τη διαδικασία, έκφρασε τις επιθυμίες σου δυνατά ή γράψε τις σε ένα χαρτί.

Η γραφή είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο όσον αφορά στην έκφραση και πολλοί την χρησιμοποιούν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αν θέλεις να αξιοποιήσεις αυτή την πρακτική, γράψε τις ευχές σου 3 φορές το πρωί, 6 το απόγευμα και 9 το βράδυ. Το κόλπο είναι να γράψεις αυτά που επιθυμείς να προσελκύσεις σαν να τα έχεις ήδη κατακτήσει, ουσιαστικά χρησιμοποιώντας τον νόμο της έλξης.

Βεβαιώσου, όμως, ότι έχεις προετοιμαστεί πραγματικά για να λάβεις αυτό που ζητάς, γιατί το να ευχηθείς για κάτι, χωρίς να είσαι πραγματικά σε θέση να το υποδεχθείς μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση.

Το γεγονός ότι φέτος η 11 Νοεμβρίου είναι Παρασκευή, ημέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, «ανοίγει» μερικές επιπλέον δυνατότητες. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της σύνδεσης, της κοινωνικοποίησης και των πόρων. Ο καθορισμός προθέσεων γύρω από την αγάπη, την ισορροπία και την αρμονία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσεις τα οφέλη της αριθμολογίας με αυτά της αστρολογίας, αξιοποιώντας στο έπακρο τη συμπαντική ενέργεια. Θυμήσου, όλα συνδέονται.