Αν και το λευκό ή το γκρι αποτελούν μια σίγουρη επιλογή, δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις δει σπίτια και ιδιαιτέρως αξιοζήλευτα καθιστικά, στα οποία το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι οι τοίχοι, οι οποίοι είναι βαμμένοι με χρώματα που δεν θα φανταζόσουν ή δεν θα τολμούσες ποτέ να επιλέξεις αλλά με έναν τρόπο σε βάζουν στη διαδικασία να το σκεφτείς σαν επιλογή.

Jade Green (Πράσινο του Νεφρίτη)

Το χρώμα αυτό θα δώσει φως και μια νότα εξωτική στο καθιστικό σου. Αν το επιλέξεις φρόντισε να εντάξεις και μερικά φυτά, ώστε να έχεις ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

oldbrandnew.com

Έντονο κίτρινο

Αποτελεί όμορφο χρώμα που όμως μπορεί να σε φοβίσει. Αν παρόλα αυτά σου αρέσει τόλμησε το, ακόμη και σε ένα μικρό σημείο, όπως μια πόρτα ή ένας μόνο τοίχος.

blog.westelm.com

Πετρόλ

Αυτό το χρώμα το συναντάμε συχνά και βγάζει μια πολυτέλεια αν συνδυαστεί σωστά με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Σε κατάλληλο στυλ και χρώμα όπως π.χ. ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι. The stranger, the better!

Sherwin Williams

Βυσσινί

Απόφυγε τα έντονα κόκκινα και επίλεξε τόνους του βυσσινί. προκειμένου να ζεστάνεις τον χώρο σου. Πρόσθεσε έπιπλα σε τόνους του ροζ και του μπλε για να ελαφρύνεις λίγο το vibe.

Eric Plasecki

Μαύρο

Δεν έχεις φανταστεί πόσο cool και ταιριαστό σε πολλούς χώρους είναι το μαύρο. Τα σκούρα χρώματα και ειδικά το μαύρο βοηθούν τα πάντα να αναμειχθούν ωραία μεταξύ τους και να αναδειχθούν ταυτόχρονα.

Maura Mcevoy

Χρώμα του Πηλού

Το ζεστό αυτό χρώμα θα αναδείξει αρμονικά το χώρο, ειδικά αν συνδυαστεί προσεκτικά με πολύχρωμα designs π.χ. μαροκινά ή ακόμη και φλοράλ.

Peter Murdock

Καφέ

Σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί, αλλά το καφέ είναι το χρώμα που μπορεί να αναδείξει τη συλλογή από prints σου. Επίσης και τον φλοράλ καναπέ σου.

Maura Mcevoy

Cantaloupe (Χρώμα του Πεπονιού)

Το χρώμα αυτό θα κάνει όποιον μπαίνει στο καθιστικό σου να χαμογελάει. Με ένα έπιπλο στην ίδια απόχρωση και αξεσουάρ σε ανοιχτούς τόνους, το καθιστικό σου θα είναι φωτεινό ακόμη και τις γκρίζες μέρες.

Melanie Acevedo

Μοβ

Το χρώμα αυτό δίνει μια πολυτελή αίσθηση στο χώρο. Συνδυασμένο με ασημί, λεοπάρ και βελούδινα αξεσουάρ, όπως στη φωτογραφία, θα έχεις αποτέλεσμα βγαλμένο από περιοδικό.

Christopher Baker

Navy Blue

Βάφοντας, ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο, σε σκοτεινούς τόνους μπορεί να αποβεί πολύ βοηθητικό. Καμουφλάρει το μέγεθος του δωματίου και ενισχύει το coziness. Επιπλέον, το ναυτικό μπλε navy blue είναι διαχρονικό.

Ngoc Minh Ngo