Αν θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από τα συνηθισμένα, μπορείς να τολμήσεις στα φρύδια σου τα παρακάτω eye brow trends που εντοπίσαμε στα φετινά runways των Gucci, Nicopanda, Bibhu Mohapatra και άλλων.

Shaven

thefashionpost.com

Με τα ξυρισμένα φρύδια δημιουργείς έναν καμβά, πάνω στον οποίο μπορείς να «ζωγραφίσεις» τα πάντα και σε πολλά χρώματα. Οι experts προτείνουν no brow style με έντονα χρώματα στα μάτια.

Ombré

thefashionpost.com

Αν βαρέθηκες το ombre στα μαλλιά, ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις στα φρύδια σου. Δημιούργησε αυτό το ανώδυνο look, βάφοντας το μισό σου φρύδι με ένα έντονο χρώμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η απόχρωση που θα επιλέξεις να ταιριάζει με αυτή των φρυδιών σου. Αν είσαι μελαχρινή, δοκίμασε ένα burgundy, ενώ αν είσαι ξανθιά βάλε στα φρύδια σου ένα gingery πορτοκαλί.

Uni

thefashionpost.com

Αυτή είναι η απόλυτη τάση της εποχής. Μπορείς να το δοκιμάσεις, απλώς και μόνο αφήνοντας τα φρύδια σου να αναπτυχθούν, δίχως να τα βγάλεις για ένα χρονικό διάστημα.

Brushed up

byrdie.com

Ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ ever, γιατί είναι fun και πολύ εύκολο να το δοκιμάσεις. Χρησιμοποίησε ένα clear gel και σήκωσε κάποιες τρίχες προς τα πάνω. Voilà, είσαι έτοιμη!

Bleached

instyle.com

Το αποτέλεσμα αυτού του trend είναι τα πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια. Επιτυγχάνεται με τη χρήση οξυζενέ, οπότε αν θες να το τολμήσεις συμβουλέψου τον hair expert σου και μην το δοκιμάσεις μόνη σου.

Extended

thefashionpost.com
thefashionpost.com

Αν τα φυσικά σου φρύδια είναι πολύ μικρά τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα lowlight. Θα το πετύχεις χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών και τραβώντας λίγο παραπάνω τη γραμμή προς την εσωτερική γωνία του ματιού.

Sharp curve

thefashionpost.com

Αυτό το στυλ ταιριάζει σε κάθε κορίτσι που θέλει να τολμήσει κάτι έντονο. Χρησιμοποίησε μολύβι και τράβηξε μια έντονη καμπύλη που θα ακολουθεί τη φυσική φορά του φρυδιού.

Painted yellow

Αν θέλεις ένα πολύ fun και διαφορετικό look, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα έντονο χρώμα στα φρύδια. Στην περίπτωση αυτή, αν δεν διαθέτεις μολύβι φρυδιών σε έντονο χρώμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπογιά για face paint και να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στα φρύδια σου.

Whitewashed

thefashionpost.com

Αυτό το look είναι η παραλλαγή του προηγούμενου στυλ, με τη διαφορά ότι προσθέτουμε σαν χρώμα το λευκό και δημιουργούμε μια πιο προσεγμένη γραμμή.

Frosted

thefashionpost.com

Αν αγαπάς τη λάμψη, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου glitter και να δημιουργήσεις ένα fancy look για τα φρύδια σου.

Διάβασε επίσης: Το αμυγδαλέλαιο είναι ο σύμμαχός σου για πυκνά φρύδια
featured image: thefashionpost.com