Άρχισαν να κάνουν καριέρα από πολύ μικρή ηλικία αφού η μητέρα τους αποφάσισε να στείλει δοκιμαστικά ένα βίντεο τους για casting. Σήμερα, είναι οι πιο αναγνωρίσιμες δίδυμες του Hollywood με τις οποίες μεγαλώσαμε. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, fashion icons είναι μόνο λίγα από αυτά που έχουν υπάρξει κατά καιρούς. Εμείς συγκεντρώσαμε 10 facts για τις δίδυμες Olsen που ίσως να μην ήξερες.

1. Η Ashley είναι μεγαλύτερη. Για την ακρίβεια μόλις 2 λεπτά μεγαλύτερη. 2. Είναι διζυγωτικά δίδυμα, που σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα ίδιες μεταξύ τους. Να πω ότι φάνηκε, ψέματα θα πω. 3. Ξεκίνησαν να παίζουν στη σειρά Full House όταν ήταν μόλις έξι μηνών. Μάλιστα τις φώναζαν με τα κανονικά τους ονόματα για να μην τις μπερδεύουν. Μην αναφέρουμε τι έκανα εγώ καλύτερα όταν ήμουν έξι μηνών. 4. Στα έξι τους χρόνια έγιναν οι νεότερες παραγωγοί στην ιστορία του Hollywood, καθώς δημιούργησαν την Dualstar Entertainment, το 1993.

jetss.com
jetss.com

5. Έγιναν εκατομμυριούχοι μόλις σε ηλικία δέκα ετών και έσπασαν ρεκόρ για τα τότε δεδομένα. 6. Είναι οι πρώτες δίδυμες που απέκτησαν αστέρι στο Walk of Fame. 7. Υπάρχει ένα μουσείο στη Νέα Υόρκη το οποίο είναι αφιερωμένο σε αυτές, καθώς κάποιος είχε στην κατοχή του πολλές φωτογραφίες από την περίοδο που οι Mary-Kate και η Ashley απέφευγαν τους δημοσιογράφους. 8. Παλιότερα άλλαζαν χρώμα στα μαλλιά τους μόνο και μόνο για να τις ξεχωρίζουν. 9. Έχουν μεταξύ τους κάποιο είδος τηλεπάθειας. Περίπου δηλαδή. Μετά από τόσο καιρό μαζί πλέον αδυνατούν να διαχωρίσουν τις αναμνήσεις τους ενώ παράλληλα νιώθουν τα ίδια πράγματα. Κάποια στιγμή μια από τις δίδυμες τσιμπήθηκε από μέλισσα και ένιωσαν και οι δύο τον πόνο ενώ αργότερα δεν θυμούνταν ποια ήταν που δέχτηκε το τσίμπημα.

cosmopolitan.com
cosmopolitan.com

10. Στη Mary-Kate αρέσει να τρέχει γυμνή. «Μου αρέσει να τρέχω γυμνή μέσα στο σπίτι, φορώντας μόνο τα τακούνια μου, όλη την ώρα». Και εμείς μείναμε με το στόμα ανοικτό.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Οι Olsen χάρισαν ένα φανταστικό goody bag μετά το show τους

featured image: harpersbazaar.com