Ο Γιάννης Κατινάκης θα σε κάνει να γελάσεις, πολύ. Και ταυτόχρονα θα σε κάνει να παγώσεις με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Μιλάει αρκετά και λογικά έχεις την εντύπωση πως ξέρεις τα πάντα για αυτόν. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Για αυτό ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθεις τα 10 πράγματα που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες για αυτόν.

  1. Πιστεύει ότι είναι ένας από τους πιο φοβικούς ανθρώπους στον κόσμο. Πέρα από την μεγάλη φοβία του ανθρώπου, τον θάνατο, που θεωρεί πως είναι η πηγή για όλες τις υπόλοιπες φοβίες, έχει ιδιαίτερη απέχθεια στο ύψος. Επίσης τον βασανίζει η κλειστοφοβία, η ακροφοβία και έχει και τρυποφόβια!
  2. Ενώ όλοι πιστεύουν ότι είναι μια μόνιμη πηγή χαράς και ένας πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ μελαγχολική και καταθλιπτική οντότητα που μετουσιώνει την θλίψη του σε γέλιο, σε χιούμορ. Όπως όλοι η κωμικοί άλλωστε. Το χιούμορ πιστεύει πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του ανθρώπου για να μπορέσει να επιβιώσει σε αυτή τη δύσκολη ζωή.
  3. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο αλκοόλ αλλά πιο πολύ στις κουβέντες που γίνονται όταν έχουν πέσει όλες αυτές οι χαζές “άμυνες” που έχουμε όλοι!
  4. Για να καταφέρει να κοιμηθεί βάζει να παίζει κάτι πολύ ευχάριστο στο YouTube. Όπως επίσης δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί σε ξένο σπίτι.

  5. Έχει αρρώστια με τις Ελληνικές σειρές. Πιστεύει πως δεν γίνεται να ξεστομίζει κάποιος την λέξη ”χιούμορ” όταν δεν έχει δει 100 φορές σε επανάληψη Ντολτσε Βιτα, Εγκλήματα και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή.
  6. Η αγάπη του για την Άννα Βίσση έχει αρχίσει από πολύ παλιά, για την ακρίβεια από το γυμνάσιο. Ήταν στους FANNATICS και έγραφε όλη μέρα πόσο μαγική ερμηνεία κάνει η Άννα στο “Δε θέλω να ξέρεις”.
  7. Θεωρεί πως παρόλο που είναι ένα πάρα πολύ εγωπαθές πλάσμα είναι και πάρα πολύ ντροπαλός. Κάνει παραστάσεις, show και εκτίθεται τόσο στη δουλειά του μάλλον επειδή ντρέπεται. Όλα μια ασπίδα είναι τελικά!
  8. Λατρεύει την Μαρία Καβογιαννη. Την έβλεπε από παιδάκι στα Εγκλήματα και στην Ντολτσε Βιτα και της έχει πάει και λουλούδια στο θέατρο.

  9. Κάνει πολύ παραπάνω σεξ από αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι κάνει, αλλά δυσκολεύεται πάρα πολύ να συνεννοηθεί και τις περισσότερες φορές του βγαίνει ξινό!
  10. Απεχθάνεται τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αυτήν την περίοδο ο Γιάννης Κατινάκης κάνει με την Σούπερ Κική το “Πιγκάλ με άποψη“. Είναι ένα νέο podcast στο pod.gr που εδώ και 10 εβδομάδες ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και βρίσκεται πρώτο στα charts κάθε εβδομάδα. Όπως λέει ο ίδιος ”μας συγκινεί πάρα πολύ αυτό γιατί μας δείχνει πόσο εκτιμάει ο κόσμος το ότι είμαστε αληθινοί και τόσο αφιλτράριστοι”.

Επίσης εκτός πανδημίας κάνει stand up comedy και περιμένει πως και πως να ανοίξουν τα μαγαζιά για να ξαναέρθει κοντά με τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 πράγματα που δεν μπορείς να βρεις στο Internet για την Έλενα Χριστοπούλου