Η Τζένη Μελιτά, εκτός από “μανεκέν Τζένη”, είναι απόφοιτος Νομικής, τη γνωρίσαμε/αγαπήσαμε στην Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΙ και της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας δέκα πράγματα για εκείνη που δε θα μπορούσαμε να βρούμε πουθενά στο ίντερνετ. Όσο κι αν ψάχναμε.

1. Έχει κάνει ένα εξάμηνο σπουδών στην Ισπανία και υποστηρίζει σθεναρά ότι ήταν οι καλύτεροι μήνες της ζωής της.

2. Είναι αρρωστοφοβική σε αηδιαστικό βαθμό και αισθάνεται πολύ κοντά στους ανθρώπους που κυκλοφορούν με μάσκα στα Μ.Μ.Μ.

3. Το κρυφό της χόμπυ είναι να παρακολουθεί ομιλίες και συνεδριάσεις στο κανάλι της Βουλής. Οι φίλοι της την κοροϊδεύουν για αυτό, αλλά εκείνη θεωρεί ότι προετοιμάζεται για τον πολιτικό βίο.

4. Πίνει άπειρο νερό καθημερινά πράγμα που την οδηγεί σε μια συνεχή αναζήτηση τουαλέτας.

5. Ο μπαμπάς της ασχολείται με την ποίηση και όταν ήταν μικρή την μάθαινε να σκαρώνει στιχάκια. Τώρα πια γράφει μόνη της στον ελεύθερο χρόνο της.

https://www.instagram.com/p/Bs-348PhEzs/

6. Έχει ένα ακατανόητο και τρελό κόλλημα με το μπάσκετ. Έχει πάει σε δύο final four και παρακολουθεί τακτικά αγώνες της Euroleague.  Λέει ότι μόνο το ύψος την απέτρεψε από το να γίνει μπασκετμπολίστρια.

7. Έχει καταγωγή από τα Κύθηρα, όπου υπάρχει περιοχή που φέρει το όνομα της : τα λεγόμενα Μελιτιάνικα.

8. Στο σχολείο ήταν αρκετά μελετηρή και είχε χαρακτηριστεί φυτό. Ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε ποτέ.

9. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην σύγχρονη κολύμβηση. Τώρα το εξασκεί στις πισίνες των γυμναστηρίων.

10. Αργεί σε απελπιστικό βαθμό να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Υπάρχει μάλιστα χρονιά που το δέντρο έφυγε από το σαλόνι τον μήνα Απρίλιο!

Δες ακόμα:

10 πράγματα που δε μπορείς να βρεις στο ίντερνετ για τον Πέτρο Πυλαρινό


featured image: facebook.com/Jenny Melita (Akis Rys)