Είτε γεννήθηκες με λεπτά χείλη είτε διαπιστώνεις ότι ο όγκος των χειλιών σου μειώνεται όσο μεγαλώνεις, υπάρχουν διάφορα tricks για να τα κάνεις να φαίνονται πιο γεμάτα! Διάβασε παρακάτω τα beauty tips που ακολουθούν και δες πως θα αποκτήσεις ζουμερά χείλη με φυσικό τρόπο: 

1. Nude αποχρώσεις

Τα σκούρα χρώματα στα χείλη είναι εντυπωσιακά, αλλά συνήθως κάνουν τα χείλη να φαίνονται λεπτά καθώς το έντονο χρώμα τραβάει την προσοχή. Αντιθέτως, οι nude αποχρώσεις είναι ιδανικές για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση σχεδίασε το περίγραμμα ακριβώς έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σου ώστε να δείχνουν πιο γεμάτα! 

2. Έντονα μάτια

Εάν έχεις λεπτά χείλη τότε δώσε έμφαση στα μάτια. Καλοσχηματισμένα φρύδια, μεγάλες βλεφαρίδες και smokey σκιές για έντονο βλέμμα συνδυασμένα με ένα nude κραγιόν. 

https://www.instagram.com/p/Bif2FylFIjZ/?utm_source=ig_embed

3. Gloss

Πρόσθεσε λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών σου ώστε να δημιουργήσεις ένα 3-D effect κάθε φορά που πέφτει το φως στα χείλη σου. Για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα εφάρμοσε λίγο highlighter στο λεγόμενο «cupid’s bow» ή αλλιώς στην καμπύλη που σχηματίζει το άνω χείλος.

4. Απολέπιση 

Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα ή  μια στεγνή πετσέτα ή ένα lip scrub και κάνε απολέπιση στα χείλη σου πριν εφαρμόσεις τον κραγιόν σου ή ιδανικά το προηγούμενο βράδυ για να αποφύγεις τον ερεθισμό της περιοχής. Η απολέπιση βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα. 

flanerinstyle.com

5. Ενυδάτωση 

Φρόντισε να ενυδατώνεις συχνά τα χείλη σου χρησιμοποιώντας ένα lip balm! 

gotoskincare.com

6. Προστασία από τον ήλιο

Είναι σημαντικό  να χρησιμοποιείς ένα lipstick ή lip balm με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF15, που να προφυλάσσει τα χείλη σου από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB, ώστε να διατηρήσουν την ελαστικότητα και σφριγηλότητά τους.

Pinterest.com

7. Νighttime lip treatment 

Είναι σημαντικό κάθε βράδυ να φροντίζεις, εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια, και τα χείλη σου! Χρησιμοποίησε μια θεραπεία για τα χείλη με υαλουρονικό οξύ ώστε τα χείλη σου να είναι πιο ζουμερά όταν ξυπνάς χωρίς λεπτές γραμμές. 

 
Pinterest.com

featured photo via cosmopolitan.com