Το τρέιλερ για τη μικρού μήκους ταινία της Disney/Pixar κυκλοφόρησε πρόσφατα και βλέπουμε ξανά τον λατρεμένο μας Carl και τον αξιαγάπητο σκύλο του Dug σε μια νέα περιπέτεια στο όνομα της αγάπης.

«Η Miss Meyer μου αρέσει και θέλει να βγούμε ραντεβού», λέει ο Carl στον Dug στο τρέιλερ, δηλώνοντας, «Δεν ξέρω πώς να βγαίνω ραντεβού!»

Στη συνέχεια, ο Carl εμφανίζεται να προσπαθεί να προετοιμαστεί για το ραντεβού του μαζεύοντας λουλούδια από τον κήπο του, με τα σχόλια από τον Dug που λέει ότι δεν του φαίνεται «καθόλου διασκεδαστικό».

Σύμφωνα με την περίληψη, το “Carl’s Date” ακολουθεί τον Carl καθώς “δέχεται απρόθυμα να βγει ραντεβού με μια κυρία – αλλά ομολογουμένως δεν έχει ιδέα πώς λειτουργεί το ραντεβού στις μέρες μας”.

Pixar

«Πάντα ο χρήσιμος φίλος, ο Dug παρεμβαίνει για να ηρεμήσει τον Carl πριν από το ραντεβού και να προσφέρει μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές για να κάνεις φίλους – αν είσαι σκύλος», συνεχίζει η περίληψη.

Η μικρού μήκους περιλαμβάνει τη φωνή του θρύλου Ed Asner ως Carl, έναν ρόλο που ο Asner είχε αναλάβει και στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 2009 “Up” και στην πρωτότυπη σειρά του 2021 της Disney+ “Dug Days”. Ο Asner πέθανε τον Αύγουστο του 2021 σε ηλικία 91 ετών.

Ο σκηνοθέτης του “Carl’s Date” Bob Peterson επιβεβαίωσε ότι η αυθεντική φωνή του Asner εμφανίζεται ως Carl, λέγοντας ότι η κινηματογραφική ομάδα μπόρεσε να ηχογραφήσει τον Asner λίγους μήνες πριν πεθάνει.

Το “Carl’s Date” θα κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου, πριν από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Pixar “Elemental”.