Χρυσό Βραβείο: Apple Cider Vinegar Shampoo & Conditioner, OGX

Το εντυπωσιακό νούµερο των 9 στους 10 από τους κοµµωτές του Ηνωµένου Βασιλείου θα συνιστούσαν προϊόντα της OGX στους πελάτες τους. Το ίδιο ισχύει και για την Apple Cider Vinegar σειρά, που βασίζεται στη δράση του µηλόξιδου. Ένα εντελώς φυσικό συστατικό, γνωστό για τις αντιµικροβιακές, εξισορροπητικές και αναδοµητικές του ιδιότητες. Η σειρά αποτελείται από ένα σαµπουάν κι ένα conditioner µε ισορροπηµένο pH και φόρµουλες χωρίς θειικά άλατα, σχεδιασµένα να προσφέρουν βαθύ καθαρισµό, ανάδειξη της λάµψης και της ζωντάνιας του χρώµατος και µείωση της λιπαρότητας.

Αργυρό Βραβείο: Beer Recipes, Orzene

Πλήρως ανανεωµένη γκάµα µαλλιών µε νέες vegan, βιοδιασπώµενες φόρµουλες. Κάθε διαφορετική σειρά της, αποτελούµενη από σαµπουάν, conditioner και µάσκα, περιέχει µπύρα από βιολογικές καλλιέργειες και ξεχωριστά ένα δεύτερο συστατικό, ανάλογα µε τον τύπο µαλλιών ή τη χρήση. Πρωτεΐνη σιταριού για καθηµερινή φροντίδα, δενδρολίβανο για λιπαρά µαλλιά, ελαιόλαδο για ταλαιπωρηµένα, ρόδι για βαµµένα, γάλα βρώµης για αφυδατωµένα και έλαιο argan για τα φθαρµένα µαλλιά είναι οι συνταγές Orzene, πλούσιες σε βιταµίνες του συµπλέγµατος Β, πρωτεΐνες, αµινοξέα και βιταµίνη Ε, που φτάνουν σε 90% τα συστατικά φυσικής προέλευσης.

Χάλκινο Βραβείο: Σειρά Pro Pure, TRESemmé

Σειρά περιποίησης µαλλιών εντελώς απαλλαγµένη από θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές, ειδικευµένη στα βαµµένα ή ταλαιπωρηµένα µαλλιά. Τα Damage Recovery σαµπουάν και conditioner αποτελούν µία ολοκληρωµένη πρόταση περιποίησης για τα ταλαιπωρηµένα µαλλιά. Από αυτά, το conditioner περιέχει 100% φυσικό λάδι καρύδας για θρέψη και ενυδάτωση και επανορθώνει ορατά τα σηµάδια φθοράς. Το αντίστοιχο δίδυµο περιποίησης Radiant Color απευθύνεται πιο ειδικά στα βαµµένα µαλλιά, για να τους χαρίσει µοναδική λάµψη. Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.