Χρυσό Βραβείο: Ιαµατικό νερό Avène

Το Νερό της Avène είναι ιαµατικό, καταπραϋντικό και µαλακτικό. Η σύνθεσή του, πλούσια σε µέταλλα και ιχνοστοιχεία, κρατιέται άθικτη από την πηγή στο χαρακτηριστικό µεταλλικό µπουκάλι και οφείλεται σε κάθε σταγόνα που τροφοδοτεί την οµώνυµη πηγή, έπειτα από ένα υπόγειο ταξίδι άνω των 50 ετών σε βάθος 1.500 µέτρων. Στην καρδιά ενός δρυµού στη νότια Γαλλία, το Κέντρο Υδάτινων Ερευνών εγγυάται την ποιότητά του. Ως µέρος της ρουτίνας φροντίδας του δέρµατος, αποκαθιστά την ισορροπία του και µειώνει κατά 30% την ευαισθησία σε µόλις 5 λεπτά. Επίσης, µελέτες αποδεικνύουν τα οφέλη του σε περιπτώσεις εγκαύµατος, εκζέµατος, ψωρίασης, ιχθύασης ή στις δερµατολογικές παρενέργεις από θεραπείες για τον καρκίνο.

Αργυρό Βραβείο: Liftactiv Collagen Specialist, Vichy

Με υποαλλεργική σύνθεση και τέσσερα δραστικά συστατικά που στοχεύουν στο Νο1 δοµικό συστατικό του δέρµατος, το κολλαγόνο, αυτή η κρέµα ηµέρας περιέχει 3 φορές περισσότερα πεπτίδια (από την προηγούµενη σύνθεση) για ακόµα µεγαλύτερη ενίσχυση της παραγωγής του. Στη φόρµουλά της, πεπτίδια ρυζιού και matrixyl επηρεάζουν τη σύνθεση σηµαντικών τύπων κολλαγόνου στο δέρµα (I, III, VII και XVI). Συνεργικά, η νιασιναµίδη (B3) µειώνει τις δυσχρωµίες και τη φλεγµονή ενισχύοντας παράλληλα τον επιδερµικό φραγµό και η βιταµίνη Cg (παράγωγο της Βιταµίνης C) προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και αντιγηραντική δράση.

Χάλκινο Βραβείο: Rejuvenating Face Serum, Aegli

Αντιγηραντικός ορός προσώπου µε φυσική ρετινόλη από το βότανο Medicago Sativa, χωρίς τη φωτοευαισθησία και τη φωτοξικότητα της χηµικής ρετινόλης. Περιέχει υαλουρονικό οξύ 3 µοριακών βαρών, κινέζικα µούρα Schisandra Chinensis, µαύρο τσάι Kombucha, εκχύλισµα σπόρων αχλαδιού και σε αντικατάσταση του νερού αποκλειστικά οργανικό ροδόνερο. Αποτέλεσµα: άµεση δράση λάµψης και plumping, ενώ αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερµίδα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, λειαίνει λεπτές γραµµές και ρυτίδες, βελτιώνει την υφή του δέρµατος και χαρίζει ξεκούραστη και φωτεινή όψη.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.