Χρυσό Βραβείο: Toleriane Dermallergo, La Roche-Posay

Κρέµα προσώπου και µατιών ειδικά σχεδιασµένες για τα αλλεργικά δέρµατα και τα συµπτώµατα που τα ακολουθούν, όπως ο κνησµός, η αίσθηση καύσου ή ακόµα και ο πόνος. Βασίζονται στην επιστηµονική έρευνα σχετικά µε το µικροβίωµα της επιδερµίδας για να ανακουφίσουν από τον πόνο και να δράσουν κατά της ερυθρότητας και των αλλεργικών υποτροπών. Χωρίς άρωµα ή αλκοόλη, οι υψηλής ανοχής συνθέσεις τους συνδυάζουν το SphingobiomaTM για την ενίσχυση του δερµατικού φραγµού, Neurosensine για µείωση κνησµού κι ερεθισµών, καθώς και βούτυρο shea και γλυκερίνη.

Αργυρό Βραβείο: Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream, Vichy

Από τη Νο1 σειρά φροντίδας κατά την εµµηνόπαυση στην Ευρώπη, αυτή η αντιγηραντική κρέµα ηµέρας επανενεργοποιεί τους µηχανισµούς για την αποκατάσταση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της ξηρότητας της επιδερµίδας µε µία σύνθεση που στοχεύει ειδικά την περίοδο της περι-εµµηνόπαυσης. Η δύναµη που αναχαιτίζει τις δερµατολογικές συνέπειες των ορµονικών αλλαγών αυτής της ευαίσθητης περιόδου βασίζεται στον συνδυασµό του Proxylane και του εκχυλίσµατος Cassia µε υαλουρονικό οξύ. Η ανάλαφρη ενυδατική υφή της είναι υποαλλεργική, µε διακριτικό άρωµα και δοκιµασµένη για ευαίσθητες επιδερµίδες.

Χάλκινο Βραβείο: Phyto A+ Brightening Treatment, Skinceuticals

Καθηµερινή ενυδατική φροντίδα διόρθωσης του χρωµατικού τόνου που περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών. Πιο συγκεκριµένα, στη φόρµουλά της καταλαµβάνει το 2% η Άλφα Αρβουτίνη για την αποκατάσταση ενός οµοιόµορφου χρωµατικού τόνου. Στη συνέχεια, το 3% φτάνει το Αζελαϊκό Οξύ προκειµένου να ρυθµίσει την κυτταρική ανανέωση. Τέλος, ένα 5,75% αφορά τον συνδυασµό βοτανικών εκχυλισµάτων, επιλεγµένων για την αποτελεσµατική δράση τους στη φλεγµονή και την ερυθρότητα.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.