Сharlotte Сhesnais  Η συγχρονη τεχνη του κοσμηματος savoir ville (5)

Από την πρώτη κιόλας ματιά ένα είναι ξεκάθαρο, η Charlotte Chesnais είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι στον κλάδο των κοσμημάτων. Το brand name που δημιουργήθηκε από την Charlotte Chesnais , η οποία είναι φίλη του σχεδιαστή Nicolas Ghesquière, έχει ήδη μπει στην λίστα των πιο πολυπόθητων κοσμημάτων του γαλαξία.

Сharlotte Сhesnais  Η συγχρονη τεχνη του κοσμηματος savoir ville (1)

Περίτεχνα κοσμήματα που δεν τα συνοδεύουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στοιχεία όπως διαμάντια και ημιπολύτιμοι λίθοι, αλλά βασισμένα στην γεωμετρία, τον μινιμαλισμό και την απλότητα, είναι το είδος των κοσμημάτων που προωθεί η σχεδιάστρια, και πολλοί είναι αυτοί που έχουν μείνει γοητευμένοι από την συλλογή της που θυμίζει σύγχρονη τέχνη.

Сharlotte Сhesnais  Η συγχρονη τεχνη του κοσμηματος savoir ville (2)

Απόφοιτη της γαλλικής σχολής σχεδίου «Studio Berçot», ήταν μέρος της καλλιτεχνικής ομάδας της Kenzo, Maison Kitsuné και Balenciaga όπου μοιράστηκε την αγάπη της προς τις γεωμετρικές γραμμές με τον Nicolas Ghesquière με τον οποίο ήταν πολύ κοντά και στις απόψεις. Η πλέον εξεζητημένη σχεδιάστρια δεν δημιουργεί κοσμήματα μόνο για το δικό της brand name αλλά και για τον Paco Rabanne και Maiyet.

Сharlotte Сhesnais  Η συγχρονη τεχνη του κοσμηματος savoir ville (3)

Η συλλογή της Charlotte Chesnais για το φθινόπωρο/χειμώνα αποτελείται από καθημερινά και ασυνήθιστα κομμάτια που μπορούν να ενταχθούν εύκολα στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Сharlotte Сhesnais  Η συγχρονη τεχνη του κοσμηματος savoir ville (4)