Κοσμήματα για ταξίδια σε κόσμους boheme όπου μπορείς να εκφράσεις τη μοναδικότητα σου ελεύθερα, να ξεχωρίσεις γι΄αυτό που είσαι και να νιώσεις την ελευθερία του να μπορείς να ονειρεύεσαι και να δημιουργείς.

Τα Tace κοσμήματα δημιουργούνται ακριβώς με σκοπό να βάλουν τη σφραγίδα τους σε κάθε style και να δώσουν με τη μοναδική τους ένταση αυτό που αναζητάει κάθε γυναίκα: δημιουργίες που φτιάχτηκαν και σχεδιάστηκαν μόνο για εκείνη.

il_570xn-1137422242_pv8l

Κοσμήματα έντονα, ιδιαίτερα με δικό τους boho ύφος. Πως οδηγηθήκαμε στα κοσμήματα Tace και πώς προέκυψε το συγκεκριμένο ύφος των κοσμημάτων σας;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έψαχνα τρόπους να εκφράσω την δημιουργικότητα μου. Από μικρός μεταποιούσα ή έφτιαχνα πράγματα από την αρχή δίνοντας την δική μου αισθητική. Αγαπώ πολύ το χειροποίητο γιατί κάθε κομμάτι σου δίνει την αίσθηση ότι είναι μοναδικό. Έχοντας περάσει από διάφορες πρώτες ύλες όπως ο πηλός αλλά και το ξύλο κατέληξα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να δουλεύω πάνω στο μέταλλο όπου και έχω βρει πλέον την ταυτότητα μου. Στο να οδηγηθώ όλο αυτό να γίνει “επάγγελμα” και να δημιουργηθεί αυτό το brand, νομίζω ότι συνέβαλε το ότι αποδέχτηκα ότι αυτή η δημιουργικότητα είναι τρόπος ζωής και χωρίς αυτή δεν θα ήμουν ευτυχισμένος! Το συγκεκριμένο ύφος είναι και αυτό που με προσδιορίζει σαν άνθρωπο, με κάνει να νιώθω ελεύθερος μακριά από αυστηρούς κανόνες και όρια, έχοντας μια ανεμελιά αλλά συγχρόνως και μια δυναμική. Συνεπώς μακρυά από αυστηρές γραμμές αλλά επιμελώς ατημέλητα, πιο βαριά κοσμήματα έχοντας ένα boheme αέρα, επηρεασμένος από την δεκαετία του ΄70, τη vintage αισθητική, τον ουρανό και τη γη.

il_570xn-1270063679_egls

Ποιες είναι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε για τη κατασκευή των δημιουργών σας;

Οι δημιουργίες μου είναι κυρίως από ορείχαλκο και ασήμι! Πολλά από τα σχέδια βέβαια γίνονται με την μέθοδο του χαμένου κεριού, μια τεχνική που είναι γνωστή από την αρχαιότητα, οπότε μια από τις πρώτες ύλες είναι και το κερί όπου σχεδιάζω πρώτα τα κοσμήματα σε αυτή την μορφή! Τέλος οι κρύσταλλοι, οι οποίοι είναι και από τις αγαπημένες μου πρώτες ύλες, δίνουν το χρώμα αλλά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες!

Η δημιουργία πολλές φορές προσφέρει ευχαρίστηση στον ίδιο τον δημιουργό. Πώς νιώθετε όταν δημιουργείτε ένα κόσμημα που ξέρετε πως θα αγαπήσει το κοινό σας;

Πιστεύω ότι για ένα δημιουργό είναι μεγάλη χαρά να νιώθει πως αυτό που έχει φτιάξει με τα χέρια του από το μηδέν, έχοντας βάλει όλη την αγάπη και την αφοσίωση του για να το ολοκληρώσει, θα φτάσει στα χέρια κάποιου άλλου και θα τον κάνει χαρούμενο! Νιώθω μια ολοκλήρωση και μια ευτυχία όταν οι δημιουργίες μου προσφέρουν όμορφα συναισθήματα!

il_570xn-1349157461_f28m

Τι κομμάτια μπορούμε να βρούμε στη συλλογή σας;

Στη συλλογή μου θα βρείτε κοσμήματα τα οποία το κάθε ένα έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι κυρίως statement  αλλά και πιο καθημερινά κομμάτια τα οποία δίνουν μια έξτρα λεπτομέρεια για να ολοκληρωθεί το στυλ της κάθε γυναίκας. Τα περισσότερα κομμάτια έχουν κρυστάλλους πράγμα που από μόνο του δίνει μια ενέργεια στο σύνολο. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με boheme αισθητική και medieval αναφορές.

il_570xn-1270031599_ghcz

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα Tace κοσμήματα;

Τα κοσμήματα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.etsy.com/shop/TaceJewelry | Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα τα βρείτε στο instagram @tace_jewelry/ αλλα και στο faceboοk TaceJewelry. Ένας από τους επόμενους στόχους είναι η αλλαγή χώρου ώστε το εργαστήριο να είναι ανοιχτό και στο κοινό.