Every time is the first time!

 

Από το πρωί το συγκεκριμένο βίντεο παίζει παντού, share, like και σχόλια δίνουν και παίρνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Περί τίνος πρόκειται; Η σκηνοθέτης Tatia Pilieva αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο με ζευγάρια αγνώστων ανθρώπων να δίνουν το πρώτο τους φιλί. Δεν γνωρίζονται, δεν ξέρουν καν το όνομα του άλλου και οι αντιδράσεις τους είναι αρκετά αμήχανες. Όλα αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που θα τους δοθεί το σήμα να αρχίσουν να φιλιούνται. Μετά από αυτό…ΜΠΑΜ! Την στιγμή που φιλιούνται όλες οι προκαταλήψεις και οι ενδοιασμοί τους εξατμίζονται και ενώνουν τα χείλη τους σαν να το είχαν κάνει για πρώτη φορά καιρό πριν. Μερικοί από αυτούς μάλιστα έχουν τόσο χημεία που θα συνέχιζαν για ώρα ακόμη να φιλιούνται αν δεν έπρεπε να σταματήσουν.

FirstKiss

Που θέλω να καταλήξω ή μάλλον τι είναι αυτό μου μας άγγιξε στο συγκεκριμένο βίντεο; Υποθέτω οι αντιδράσεις των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του πρώτου τους φιλιού και η ταύτισή μας με την αμηχανία τους ακριβώς επειδή επρόκειτο να δώσουν το πρώτο τους φιλί με έναν άγνωστο. Αλλά κάπως έτσι δεν είμαστε όλοι μας όταν ετοιμαζόμαστε να φιλήσουμε για πρώτη φορά κάποιον; Αμηχανία, προσμονή, άγχος και λαχτάρα όλα αυτά μπερδεμένα σε ένα στομάχι δεμένο με κορδέλες, έτοιμο να εκραγεί. Έχουμε μπροστά μας έναν άγνωστο για εμάς μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο οποίος τελικά θα γίνει ο πιο αγαπημένος γνωστός μας.

Καθώς όμως όλα τα αρνητικά συναισθήματα όπως είπαμε, ως δια μαγείας εξατμίζονται μόλις τα χείλη ενωθούν, ας φιλιόμαστε κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φόρα.  #Firstkiss