Αρχές Ιουνίου βγαίνει το νέο “Wonder Woman” και τελικά πόσο ξέρουμε την Gal Gadot; Σε μια εποχή που η θέση των γυναικών έχει αρχίσει να αναθεωρείται στον χώρο της εργασίας, η μάχη των φύλων έρχεται ξανά στο προσκήνιο και οι μισθοί μεταξύ γυναικών και αντρών στις ΗΠΑ έχουν ένα μεγάλο κενό μεταξύ τους, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας “Wonder Woman,” παίρνει θέση.

Η Gal Gadot-Varsano γεννήθηκε στις 30 Απριλίου το 1985 στο Ισραήλ. Ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά στην συνέχεια έγινε ηθοποιός, παρ’ όλο που είχε δηλώσει πως στην αρχή της καριέρας της σκέφτηκε πως “Δεν θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός. Θεωρούσα ότι είμαι ήδη πολύ έξυπνη για να γίνω ηθοποιός.” Αλλά είδες πως τα φέρνει η ζωή και ο δρόμος της διασταυρώθηκε με της Wonder Woman από τη DC Extended Universe.

Το 2013 πάντως, λίγο μετά τα πρώτα Fast & Furious μπήκε δεύτερη στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς/μοντέλα ενώ είναι και το πρόσωπο του Gucci Bamboo perfume.

gal-gadot

“Μεγαλώνοντας είχα έναν Superman κι έναν Batman τους οποίους και θαύμαζα,” είπε η Gadot στο Variety λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

“Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δυνατά γυναικεία πρότυπα να θαυμάζουμε και η Wonder Woman είναι η τέλεια ευκαιρία. Είναι φανταστικό το ότι μετά από περίπου 75 χρόνια ο χαρακτήρας αυτός είναι ακόμη εδώ και έχει δική του ταινία.”

Το “Wonder Woman” έχει επίσης, γυναίκα παραγωγό και ένα αρκετά μεγάλο budget πάνω από 100.000.000 δολλάρια. Η Patty Jenkins, παραγωγός και του οσκαρικού “Monster” το 2013 ενώ παλαιότερα είχε μιλήσει για το πόσες λίγες γυναίκες υπάρχουν στον χώρο εργασίας της.“Πιστεύω πως οι διαφορετικοί συγγραφείς μπορούν να σου πουν πολλές διαφορετικές ιστορίες και έτσι θα σε κάνουν να τους προσλάβεις. Αφού το κοινό είναι προφανώς, εδώ για σένα.”

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτή η συνεργασία είναι πολλά υποσχόμενη. Όπως και οι ρόλοι που θα ακολουθήσουν για την Gal Gadot. Μέχρι τότε, ας μάθουμε πως προφέρεται το όνομά της.