«Όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες και δυσκολίες τότε ήταν που ερωτευτήκαμε πραγματικά».

Ο Kylie James και η κοπέλα του Ashley Grigsby συμπλήρωναν ήδη τρία χρόνια σχέσης όταν αποφάσισαν να απαλλαχτούν από τη ρουτίνα. Άφησαν τις καθημερινές 9 με 5 δουλειές τους και αποφάσισαν να ταξιδέψουν τον κόσμο. Έτσι πέρασαν τις υπόλοιπες 114 μέρες έχοντας επισκεφτεί 38 πόλεις και 15 χώρες. «Αποφασίσαμε να διακινδυνεύσουμε το μέλλον μας για ένα χαρούμενο τώρα» δήλωσε ο James στο Cosmopolitan.

O James εν τέλει έγινε συγγραφέας γράφοντας ένα βιβλίο για τις εμπειρίες του. Πριν όμως αρχίσει να εξιστορεί όσο έζησαν εκείνος και η κοπέλα του, της έκανε μια αφιέρωση από καρδιάς για όλη την αφοσίωση, το κουράγιο και την υποστήριξη που του χάρισε. «Γλυκιά μου Αsh αν δεν μας είχες σπρώξει δεν θα πέφταμε» της έγραψε. «Κάθε χρόνο…μου ζητούσες να ταξιδέψω τον κόσμο μαζί σου σε ρομαντικές γωνιές της Πράγας και τρυφερές στιγμές στα νησιά της Ταυλάνδης. Βράδια στην Ιταλία εκνευρισμένοι από τα καψίματα του ήλιου και όλη μέρα κάτω από μια ομπρέλα στα ελληνικά νησιά»

Ο James εξηγούσε πως ήταν πάντα διστακτικός για αυτό το ταξίδι. Η ιδέα να τα παρατήσει όλα και να φύγει τον τρόμαζε. Ένιωθε πως πάντα θα χρειάζονται περισσότερα χρήματα, χρόνος, εργασιακή εμπειρία πριν δεσμευτούν σε μια περιπέτεια. «Κάθε χρόνο μου το ζητούσες και εγώ κάθε φορά σου έδινα ένα λόγο για να περιμένεις» και η Αshley κάθε χρόνο περίμενε. Τελικά ο James δέχθηκε τη πρόταση της Αshley και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι τους, ήταν το πάθος και ο ενθουσιασμός της που τον παρότρυναν να συνεχίσει «Να ξυπνάω με το χαμόγελο σου, έτοιμη να εξερευνήσεις, σίγουρη πως όλα θα είναι ΟΚ» συνέχισε «Ήταν δύσκολο για μένα αυτό το ταξίδι, εκείνες τις άυπνες νύχτες με καύσωνα στη Τοσκάνη, τις εξαντλητικές πορείες με ένα σακίδιο στη πλάτη στη ζούγκλα της Ταϊλάνδης, αλλά όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες και δυσκολίες τότε ήταν που ερωτευτήκαμε πραγματικά».

Ευχαρίστησε όμως την Αshley και για το βιβλίο του που χωρίς εκείνη ίσως να μην είχε βρει τη δύναμη να το τελειώσει κλείνοντας την αφιέρωση του προς εκείνη με τη φράση «Θα με παντρευτείς;» Όταν έλαβε το πρώτο αντίτυπο από τον εκδότη του ο James το έβαλε στο σακίδιο του και πήγε με την Αshley για αναρρίχηση, βρήκε το σημείο που είχαν δώσει το πρώτο τους φιλί της έδωσε να διαβάσει την αφιέρωση και εκείνη φυσικά δέχτηκε.

Ο γάμος τους θα γίνει το 2018 στη Κροατία σε ένα από τα μέρη που ανακάλυψαν μαζί. «Όπου και αν πάω ότι και αν κάνω για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, σε θέλω δίπλα μου» και συνεχίζει «Κάθε γκρεμό που θα πηδήξω,κάθε μηχανάκι από πού θα πέσω, κάθε βράδυ με τροφική δηλητηρίαση κάθε ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου σε θέλω δίπλα μου. Δε θέλω ποτέ να σταματήσω να εξερευνώ μαζί σου Ash»

www.instagram.com/ash_explorer/