Η νέα μόδα στη διακόσμηση εντάσσει την φύση μέσα στο σπίτι. Σίγουρα έχεις δει καθιστικά γεμάτα από γλάστρες παχύφυλλων φυτών, ρομαντικά κασπό στο περβάζι της κουζίνας ή γλαστράκια με φτέρη και ορχιδέες πάνω στην τραπεζαρία. Μελέτες έχουν άλλωστε δείξει ότι όσο πιο κοντά έρχεσαι στη φύση, ειδικά εσύ που μένεις στο κέντρο της πόλης, τόσο καλό κάνεις στην υγεία σου. Γιατί λοιπόν τώρα που είναι καλοκαίρι, και ίσως έχει μια-δυο ώρες να σπαταλήσεις μέσα στην ημέρα σου, να μην βάλεις την δημιουργικότητά σου να δουλέψει; Εκτός από τα φυτά, μπορείς να φέρεις και με άλλους τρόπους τη φύση στο σπίτι σου.

2

Ένας μοναδικός τρόπος είναι τα φωτιστικά από φυσικό κορμό δέντρου. Φυσικά δεν εννοούμε να κόψεις κάποιο κλαδί, αλλά μπορείς ακόμα και σε μια βόλτα τώρα στις διακοπές να βρεις ένα μεγάλο κλαρί πεσμένο από δέντρο. Προσπάθησε να το παρατηρήσεις, τι σου αρέσει στο σχήμα του, κάνει όμορφα παρακλάδια, σε εμπνέει να δημιουργήσεις; Αν η απάντηση είναι ναι τότε έχεις πολλές επιλογές για το αν θα το κάνεις φωτιστικό επιδαπέδιο, οροφής ή επιτοίχιο.

1

4

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς:

Ειδικό βερνίκι αντιμυκητιακό, για να προστατέψεις το ξύλο στο πέρασμα του χρόνου. Μην ξεχνάς ότι παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός.

Υφασμάτινο καλώδιο. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου.

Ντουί, διακόπτη και πρίζα. Αν δεν ξέρεις να κάνεις τη σύνδεση καλύτερα να εμπιστευτείς έναν ηλεκτρολόγο.

Λάμπες. Θα σου πρότεινα να πάρεις Edison. Είναι ρετρό και δίνουν ένα γλυκό κίτρινο χρώμα.

Το κόστος για όλα τα υλικά είναι πολύ μικρό, όμως η δημιουργία και το αποτέλεσμα θα στολίσουν σίγουρα το σπίτι σου!

www.luthers.gr   /  www.facebook.com.luthers.gr   /  instagram: luthers.gr

φωτός:www.goodhousekeeping.com | inspirationsdeco.blogspot.gr | api.shopstyle.com| industrystandarddesign.com