Συγκεντρώσαμε τα τραγούδια της πρώτης σεζόν Zoey's Extraordinary Playlist για να γλιτώσεις από τα συνεχόμενα Shazam

Συγκεντρώσαμε τα τραγούδια της πρώτης σεζόν «Zoey’s Extraordinary Playlist» για να γλιτώσεις από τα συνεχόμενα Shazam

Για φαντάσου να έφτιαχνες ένα playlist για τη ζωή σου. Δεν υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που θυμάσαι ως άκρως κινηματογραφικές; Δεν υπάρχουν στιγμές που εμφανίζονται σαν εικόνες στο μυαλό σου όταν ακούς ένα τραγούδι; Η σειρά Zoey's Extraordinary Playlist πραγματεύεται το πώς μια μαγνητική τομογραφία έκανε την πρωταγωνίστρια να ακούει τις σκέψεις των ανθρώπων γύρω της... σε μορφή τραγουδιού.

Η σειρά είναι ένα musical που αποκαλείται ως "dramedy" αφού συνδυάζει τόσο στοιχεία της κωμωδίας, όσο και του δράματος. Κι ήδη από την πρώτη season μας έχει κάνει να σιγοτραγουδάμε μια σειρά από κλασσικά κομμάτια, όπως:

Το υπέροχο με αυτή την playlist είναι ότι παρουσιάζει μια πληθώρα συναισθημάτων που μας επηρεάζουν λίγο πιο δυνατά στη ζωή μας. Το "Wake me up before you go go" υπογραμμίζει την εορταστική διάθεση της συνειδητοποίησης ότι κάποιος σου αρέσει. Το "Mad World" αποτυπώνει το πως απομακρύνουμε τον εαυτό μας από τον κόσμο όταν κάτι μας επηρεάζει. Αναλύουμε στιγμές της ζωής μας και συνειδητοποιούμε ότι επιλέγουμε να βυθιζόμαστε πιο εύκολα στις γκρίζες στιγμές μας. Εκεί νιώθουμε πιο γεμάτοι. Τέλος, το "How can you mend a broken heart" είναι το τραγούδι που διατηρεί την ελπίδα μας ακόμα και όταν η καρδιά μας έχει προδοθεί.

Εσένα ποια είναι τα τραγούδια που περιγράφουν την τωρινή περίοδο της ζωής σου;
featured image: popsugar.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.