Ωστόσο, δεν θέλεις να φύγεις από μια σχέση που βλέπεις πως έχει δυνατότητες και οι διαφορές είναι μικρές και μπορούν εύκολα να γεφυρωθούν. Είναι δύσκολο το δίλλημα αν είναι σωστή η κίνηση να χωρίσεις αμέσως μόλις εντοπίσεις αυτές τις διαφορές ή πόσο να επιμείνεις και να ρισκάρεις να ραγίσεις την καρδούλα σου. (καταβάθος ξέρεις ποιο είναι το δικό σου όριο και γνωρίζεις καλά πότε είναι το σωστό σημείο να φύγεις από μία σχέση).

Παρακάτω θα βρεις τα 3 ζώδια που έχουν την τάση να εγκαταλείπουν τις σχέσεις κάπως πιο εύκολα από τους υπόλοιπους. Ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω, ίσως απλά να μη θέλουν να ρισκάρουν τον χρόνο τους και πάνε παρακάτω.

Κριός

Ένα από τα πιο παρορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ερωτεύεται γρήγορα – και ξε-ερωτεύεται γρήγορα. Δεδομένου ότι είναι απολύτως εντάξει με το να μείνει ελεύθερος, δεν θα το σκεφτεί πολύ πριν τερματίσει μια σχέση. Ξέρει ότι θα τα καταφέρει μόνος του. 

Παρόλο που η ανθεκτικότητα και η ανεξαρτησία είναι χρήσιμα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, Κριέ. Μερικές φορές οι Κριοί γίνονται πολύ ανήσυχοι όταν τα πράγματα μένουν στάσιμα ή αρχίζουν να γίνονται βαρετά, οπότε μπορεί να εγκαταλείψουν εύκολα. Ωστόσο, κάποιες φορές οι σχέσεις έχουν και τις βαρετές στιγμές τους.

Αν είστε με το σωστό άτομο, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν περισσότερες διασκεδαστικές μέρες παρά βαρετές. Και αυτές οι βαρετές μέρες θα αξίζουν το υπόλοιπο.

Zυγός

Ζυγοί, δεν αντέχετε τη σύγκρουση και να την αποφεύγετε όσο μπορείτε. Θέλετε να ζείτε σε μια συνεχή κατάσταση ευδαιμονίας, γι’ αυτό κάποιες σχέσεις σας μπορεί να τελειώσουν πολύ γρήγορα. Αντί να επιμείνετε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αποφασίζετε να φύγετε.

Αν και είναι υπέροχο να υπάρχουν όρια και σίγουρα πρέπει να φεύγει κανείς όταν νιώθει ότι είναι με το λάθος άτομο, δεν μπορεί να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις για πάντα. Ακόμη και οι υγιείς σχέσεις περιλαμβάνουν διαφωνίες.

Εφόσον @ σύντροφός συμπεριφέρεται αντιμετωπίζει με σεβασμό τις συζητήσεις και δεν σας κάνει να νιώθετε άβολα, τότε αυτές οι αντιπαραθέσεις είναι εντάξει.

Δίδυμοι

Δίδυμε, αγαπάς να είσαι ελεύθερος. Μερικές φορές, οι σχέσεις μπορεί να μοιάζουν πολύ περιοριστικές. Μπορεί να έχουν υπερβολικές ευθύνες. Αλλά πρέπει να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ μιας κακής σχέσης που δεν λειτουργεί και μιας καλής σχέσης που απαιτεί δουλειά.

Άλλωστε, οι σχέσεις έχουν να κάνουν με την προσπάθεια. Αν μοιάζει με αγγαρεία, ναι, τότε πρέπει να φύγεις. Αλλά δεν μπορείς να αποφεύγεις για πάντα τη δουλειά που απαιτούν οι σχέσεις. Όλες οι σχέσεις το χρειάζονται. Και θα το κάνεις με χαρά όταν πρόκειται για το σωστό άτομο.