Το καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά σιγά και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Σου έχουμε λοιπόν τις 6 top επιλογές, πάντα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου.

Babylights (αν δεν έχεις βάψει ποτέ τα μαλλιά σου): Ένας απλός και έξυπνος τρόπος για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου «ανώδυνα». Στην περίπτωση αυτή ο κομμωτής σου χρησιμοποιεί έναν τόνο πιο ανοιχτό απ’το φυσικό σου χρώμα, για ανταύγειες που δημιουργούν ένα sun-kissed look.

babylights_bright_hair

Rose gold highlights (αν έχεις κόκκινα μαλλιά): Δοκίμασε ένα απαλό χρώμα με χροιά χάλκινης ανταύγειας και σίγουρα θα είσαι ικανοποιημένη από τη λάμψη που θα προδώσει στο look σου.

babylights_hairstyles_pictures

Soft black (αν έχεις σκούρα μαύρα μαλλιά): Γνωρίζουμε ότι ‘brunettes do it better”, αλλά ένας τόνος πιο ανοιχτό μαύρο πάντα ταιριάζει στους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι μια ασφαλής επιλογή αν δεν θες να ξεφύγεις κατά πολύ από το μελαχρινό.

soft20black

Golden balayage highlights (αν έχεις καστανά μαλλιά): Balayage είναι η τεχνική στην οποία ο κομμωτής σου δημιουργεί ένα sun-kissed effect κυρίως από τη μέση και μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

balayage2

Cool blond (αν έχεις ξανθά μαλλιά): Κάνε ένα refresh στο ξανθό σου με μια πιο cool επιλογή. Μπορείς να δοκιμάσεις τύπους όπως το icy ή  ashy για πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

efc0c80b3b0621b846190d13bc29c9c8

Dipdyed color (αν έχεις όλα τα μαλλιά σου βαμμένα): Μπορείς να δοκιμάσεις το ocean blue, orange ή το baby pink (για τις τολμηρές) ή μια πιο safe επιλογή όπως το ombre effect.

main-qimg-f5c8d0d55b2bfa195b271ab765234d90-c