Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γιορτινό μανικιούρ, για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ένα απόγευμα λοιπόν, μπορείς να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να κάνεις ένα μανικιούρ στον εαυτό σου, όμοιο με αυτό του αγαπημένου σου nail saloοn (ναι, κι εμάς μας λείπουν).

Σου έχουμε τέσσερις διαφορετικές ιδέες για να δοκιμάσεις στο επόμενο μανικιούρ σου, ανάλογα με το στιλ που σου αρέσει. Το μαύρο παραμένει πάντα διαχρονικό, αλλά παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες κάπως πιο λαμπερές.

#1 Με μια δόση γκλίτερ

Αν δεν είσαι φαν του γκλίτερ σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, αλλά θέλεις λίγη από τη λάμψη του, σου έχουμε τη λύση. Πέρασε ένα βερνίκι σαν βάση. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από τη βάση του νυχιού σου, δημιούργησε ένα μισοφέγγαρο με ένα γκλίτερ βερνίκι. Τέλος πέρασε το γκλίτερ βερνίκι σε όλο το μισοφέγγαρο που έφτιαξες για να το γεμίσεις. Βέβαια μπορείς πάντα να το κάνεις στην κορυφή του νυχιού σαν γαλλικό μανικιούρ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NailDust (@naildust.skg)

#2 Διακόσμησε τα νύχια σου

Διάλεξε ένα παστέλ χρώμα όπως το πράσινο της μέντας και προσάρμοσε πάνω τους έξτρα μικρούς χρυσούς κύκλους που θυμίζουν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

#3 Ombre με γκλίτερ

Το ombre ένα επίπεδο παραπάνω αφού εδώ το χρώμα δεν κάνει το δικό του σβήσιμο αλλά επεκτείνεται στο γκλίτερ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMARNI NAILS (@imarninails)

#4 Αστέρια στα νύχια σου

Όταν δεν μπορείς να διαλέξεις αν θες κάποιο σχέδιο ή glitter.
featured photo: Twenty20.com/SmitBruins