Εάν νόμιζες πως με το τέλος των ταινιών του Harry Potter έχει τελειώσει η μανία με τον πρωταγωνιστή τους και με οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτόν, κάνεις λάθος. Ο λόγος για την εταιρεία καλλυντικών Storybook Cosmetics, η οποία πραγματοποίησε το όνειρο χιλιάδων κοριτσιών-φαν του ήρωα και των ταινιών του λανσάροντας την παλέτα “Wizardry and Witchcraft”, την απόλυτη μαγική παλέτα σκιών. Μάλιστα αυτή είχε, λίγους μήνες πριν, δημοσιευθεί, όμως επρόκειτο για φανταστική απεικόνιση της αυθεντικής, που βγήκε πριν λίγες ημέρες.

Η παλέτα έχει φυσικά το σχήμα βιβλίου και περιλαμβάνει 12 σκιές άκρως χειμερινές, καθώς και έναν μεγάλο καθρέφτη δίπλα τους. Τα χρώματα που θα συναντήσεις είναι εμπνευσμένα από τον χώρο της μαγείας και είναι τα εξής: Sorcerer, Bewitched, Merlin, Potions, Spell Book, Cauldron, Cloak, Broomstick, Salem, Charm, Jinx και Prophecy. Κάποια από τα χρώματα, είναι ματ και κάποια metallic. Εάν θέλεις να δεις την απόχρωση των σκιών, μπορείς να επισκεφθείς τον λογαριασμό της εταιρείας στο instagram @storybookcosmetics.

H παλέτα είναι μόνο η αρχή, γιατί η εταιρεία προετοιμάζεται μαζί της να λανσάρει μία ολόκληρη σειρά καλλυντικών με θέμα τον Harry Potter και τις ταινίες του, μεταξύ των οποίων θα βρεις πινέλα σε σχήμα ραβδιού και eyeliner σε σχήμα πούπουλου για μελάνι.