“Άπό όλες τις πόλεις, εκείνη που ξεχωρίζω είναι το Παρίσι. Για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει ακριβώς, στο φινάλε των εβδομάδων μόδας. Τόσο για το τοπίο, τον καιρό, όσο και για τα ρούχα που φορούν όλοι εκεί”, δηλώνει ο φωτογράφος Daniel Kim (aka Walking Canucks) όταν του ζητούν να διαλέξει μία πόλη που κατά τη διάρκεια των fashion shows, στέκεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό του.

Walking Canucks: ο φωτογραφος πισω απο το street style των fashion weeks

Ξεκινώντας από στούντιο, φωτογραφήσεις περιοδικών και πιο τεχνιτά φώτα και μέσα, γρήγορα κατάλαβε πως το τρίποδο και το λευκό φόντο, δεν ήταν στοιχεία που μπορούσαν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα, τον ενθουσιασμό και το όνειρό του. Μετέφερε το ταλέντο του στους δρόμους του Παρισιού αρχικά, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και πολλών ακόμα στη συνέχεια, έχοντας την ικανότητα να ξεχωρίσει, απαθανατίζοντας όλες τις street style εμφανίσεις εκείνων που περπατούν έξω από τα shows. Με μοναδικό κριτήριο, τα όμορφα ρούχα, τα χρώματα και τη λεπτομέρεια που μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον του μέσα στον χαοτικά υπέροχο κόσμο της μόδας.

Έχοντας στη τσέπη, το επόμενο εισιτήριο για την εβδομάδα μόδας του Παρισιού και αποκαλώντας τον εαυτό του “Junkie” αυτών των στιγμών, γεμίζει το instagram του με πολλά φωτογραφικά κλικ και έμπνευση για να έχεις να χαζεύεις ώρες.