Όταν το διαχρονικό περιοδικό μόδας αποφασίζει να ανοίξει το δικό του καφέ, καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα ο κόσμος αλλάζει. Προς το καλύτερο. Με τη νέα τάση των πρόσκαιρων pop up bars να”φουσκώνει” και να κάνει τον γύρο του κόσμου, δεν θα μπορούσε και η Vogue να μην συμμετέχει, με τον δικό της πάντα, ιδιαίτερο τρόπο.

Vogue Cafe London Savoir Ville
Tatjana Patitz, Vogue 1992 by Patrick Demarchelier

Ένα Vogue Cafe λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά του Westfield στο Λονδίνο από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου. Για να γιορτάσει τα 100 χρόνια Vogue, στο καφέ θα σερβίρονται ειδικά διαμορφωμένα cocktails όπως το Vogue 100 cocktail σαμπάνιας και το Vogue 100 punch. Αν τώρα είσαι πιο κλασικός τύπος, θα υπάρχει και το αυθεντικό αγγλικό απογευματινό τσάι.

“Το 2016 είναι ένας  εξαιρετικός χρόνος για την Vogue, και συνεχίζει τους εκατονταετής εορτασμούς με την δημιουργία του Vogue Café. Θα είναι το ιδανικό stop-off για εκείνους που συνηθίζουν να ψωνίζουν στο The Village του Westfield,” είπε η Alexandra Shulman, αρχισυντάκτρια της British Vogue.

Ο ανακαινισμένος χώρος θα είναι γεμάτος από παλιά εξώφυλλα της αγγλικής Vogue του περασμένου αιώνα, ενώ στα τραπεζάκια θα κυκλοφορούν φρέσκα macarons, μικρά sandwiches και γλυκάκια μινιατούρες που θα σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσεις τα ψώνια.

“Το pop-up café θα δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να γιορτάσουν μαζί μας τα 100 χρόνια Vogue με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο,” είπε ο Myf Ryan, υπεύθυνος marketing του Westfield UK και της Ευρώπης.