Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να περιμένουμε την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς How to Get Away with Murder, η Viola Davis όμως δείχνει να ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη δουλειά της.

Θες να το πεις “το πιο πετυχημένο κάστιγνκ”; Πες το όπως θες. Πάντως ούτε κι εμείς μπορέσαμε να σκεφτούμε ηθοποιό καταλληλότερη να απεικονίσει την τέως πρώτη κυρία της Αμερικής. Και η αλήθεια είναι πως ρόλοι με τέτοια δύναμη είναι το φόρτε της Viola Davis. Η σειρά First Ladies θα εξερευνά τις ζωές των πρώτων κυριών που έχουν περάσει από την ιστορία. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι στον πρώτο κύκλο θα δούμε Michelle Obama, Eleanor Roosevelt και Betty Ford. Ωστόσο, για τις τελευταίες δύο δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα για τις ηθοποιούς που θα τις ενσαρκώσουν.

“Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”

Φαίνεται πλέον πως αυτή η σειρά δεν θέλει τις δυναμικές γυναίκες να κρύβονται πίσω από άντρες. Για τα τυπικά, η Michelle Obama ήταν η πρώτη Αφροαμερικανή πρώτη κυρία, η Roosevelt ήταν αυτή με την πιο μακροχρόνια “θητεία” ενώ η Ford ήταν η μόνη ρεπουμπλικανή στην πρώτη σεζόν της σειράς. Όλες τους όμως έχουν κάνει πολλά που δεν χωρούν σε τόσο μικρές περιγραφές. Ήταν αυτές που κατείχαν το γραφείο κάθε φορά στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου και από εκεί φρόντιζαν να επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Αναπόφευκτα, η σειρά θα εστιάσει τόσο στο πολιτικό έργο των πρώτων κυριών αλλά και στις προσωπικές τους ζωές.

Η Viola Davis, πέρα από τον ρόλο που έχει αναλάβει, θα είναι και η παραγωγός της σειράς. Δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση για τον συγκεκριμένο ρόλο ξέρουμε όμως όλοι πολύ καλά τον θαυμασμό που τρέφει για την Michelle Obama. Είναι η πρώτη φορά μάλιστα που η συγκεκριμένη πρώτη κυρία θα υπάρξει ως χαρακτήρας στην μικρή οθόνη. Μέχρι στιγμής την είχε υποδυθεί μόνο η Tika Sumpter στο Southside With You. Φανταζόμαστε ότι τώρα θα είναι τόσο ενθουσιασμένη όσο κι εμείς για την επιλογή της ηθοποιού.

Μένει μόνο να δούμε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες κυρίες επί της οθόνης και φυσικά της Davis σε μια ακόμα θέση ισχύος. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε, της πάνε πολύ.

Featured Image: indiewire.com