Πόσες φορές, όταν βρίσκεσαι σε μία δύσκολη κατάσταση, δεν έχεις σιγοψυθιρίσει κάποιο από τα ξόρκια του Harry Potter, ευχόμενη να σωθείς; Και πόσες φορές, ενώ είσαι στη δουλειά ένα Δευτεριάτικο πρωινό, δεν εύχεσαι να τηλεμεταφερόσουν κάπως μαγικά, στο Hogsmeade απολαμβάνοντας μία βουτυρόμπυρα μαζί με την παρέα σου;

Το όνειρό σου να βρεθείς στο μαγικό κόσμο του Harry Potter μπορεί πια να γίνει πραγματικότητα. Το Pop Up Store της VANS X Harry Potter βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πρωτογένους 5 στου Ψυρρή, στο Color Skates. Σε μεταφέρει στους δρόμους του wizarding village κοντά στο Hogwarts και περιμένει να ανακαλύψεις όλα εκείνα που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

μόνο αυτό και είμαστε οκ!

Πολύχρωμες τσάντες και παπούτσια για κάθε κοιτώνα, t-shirts με ξεχωριστές στάμπες για όλα τα γούστα. Η επίσκεψη στο Pop Up Store της VANS X Harry Potter είναι μία μοναδική εμπειρία την οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις.

Από τη στιγμή που θα βρεθείς στην είσοδο του Color Skates, η οποία είναι διαμορφωμένη ακριβώς σα να ξεπήδησε από το μαγικό κόσμο του Hogwarts, μέχρι το λεπτό που θα ανοίξεις την πόρτα και θα βρεθείς μπροστά στις αμέτρητες επιλογές που σου προσφέρονται, αποτελούν τις στιγμές που θα συνθέσουν μία αξέχαστη για εσένα ανάμνηση. Φυσικά, μην ξεχάσεις να μοιραστείς τη μοναδική αυτή εμπειρία, τραβώντας φωτογραφίες και ποστάροντάς τες με τα hashtags #VANSHARRYPOTTERXCOLOR και #VANSGR.

Εν τω μεταξύ, ο ορισμός της μαγείας είναι ακριβώς το παπούτσι στο οποίο βρίσκεται ένας χάρτης, που θα σε βοηθήσει να μη χαθείς στις περιηγήσεις σου.

Αν ανήκεις στον κοιτώνα των Slytherin φυσικά αυτό είναι το κατάλληλο, για εσένα, sneaker.

www.colorskate.com

Βιβλία; Τσεκ. Ραβδί; Τσεκ. Πού; Στο Gryffindor backpack σου φυσικά.

Και για εσένα, που ποτέ μέχρι τώρα δεν κατάφερες να διαλέξεις κοιτώνα, το συγκεκριμένο hood θα σε κρατήσει ζεστό, και δε θα σε βάλει στη διαδικασία να επιλέξεις. Θα φέρεις και τους τέσσερις κοιτώνες επάνω σου like a pro.

Η ευκαιρία σου, λοιπόν, να έρθεις σε επαφή με το μαγικό κόσμο του Harry Potter είναι εδώ. Μία και μόνο επίσκεψη στο VANS X Harry Potter Pop Up Store στο Color Skates της Αθήνας αρκεί για να σε ταξιδέψει μέχρι το Hogwarts από τις 7 μέχρι και τις 30 Ιουνίου, Πρωτογένους 6, Ψυρρή. And, “you’re a wizard, Harry!”