Παρακάτω θα δεις 5 κόλπα που θα σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τρόπο φιλικό προς τον σκύλο σου.

1. Πρόσθεσε καλύμματα σε ακριβά έπιπλα

Τα καλύμματα για κατοικίδια ζώα στα έπιπλα δεν είναι κάτι που προτιμούμε, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να τα διατηρήσουμε ασφαλή. Σίγουρα θα αγαπήσεις την ιδέα του να βάλεις ένα κομψό και αέρινο κάλυμμα στα έπιπλά σου, ή ακόμα καλύτερα, να παραγγείλεις ένα όμορφο ύφασμα το οποίο να μπορείς να στείλεις στο καθαριστήριο αν χρειαστεί.

STACEY BEWKES

2. Αναβάθμισε το παρουσιαστικό των αντικειμένων που αφορούν τον σκύλο σου

Τοποθέτησε τα μπολ των σκυλιών σε έναν κομψό δίσκο, αποθήκευσε τα λουριά και τα περιλαίμια σε ένα όμορφο κύπελλο ή καλάθι, και όσον αφορά την πόρτα του σκύλου, χρησιμοποίησε όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου.

3. Φτιάξε έναν χώρο για καθαρισμό

Για τα βρώμικα κουταβάκια θα σε βολέψει πολύ ένα μικρό δωμάτιο για να καθαριστούν πριν εισέλθουν στο σπίτι. Φτιάξε έναν μικρό χώρο στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού για να καθαρίζεις τον σκύλο σε αυτόν πριν μπει στο σπίτι αλλά και για να αποθηκεύεις με διακριτικό τρόπο τα διάφορα gadgets, spray, μαντηλάκια που χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά.

pittiesincity.blogspot.gr

4. Φτιάξε ένα κρεβάτι σκύλου

Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψεις το κατοικίδιό σου από το να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι σου είναι να έχει το δικό του κρεβάτι. Επίλεξε ένα πολύχρωμο στρώμα και τοποθέτησέ το στο δωμάτιό σου, ώστε ο σκύλος σου να μάθει να κάθεται εκεί.

STACEY BEWKES

5. Επένδυσε σε μικροσκοπικά έπιπλα

Τα μικρά έπιπλά βοηθούν στην ανεξαρτησία και την κινητικότητα του σκύλου σου, αφού δεν τα βολεύουν στο να ξαπλώνουν σε αυτά ή στο να ξαπλώνετε και οι δύο εκεί μαζί. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θα επενδύσεις σε τέτοια έπιπλα είναι το πόσο αξιολάτρευτα είναι.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 25 πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν έχεις σκύλο